Licenţele BitDefender disponibile prin SMS şi în reţeaua Cosmote | BitDefender licenses are available by SMS also in Cosmote mobile network

[lang_ro]Programul lansat de BitDefender şi Rentabiliweb prin care utilizatorii români pot achiziţiona şi işi pot prelungi licenţele BitDefender prin SMS este disponibil acum şi în reţeaua Cosmote.

Pentru achiziţionarea unei licenţe, utilizatorul trebuie să acceseze site-ul dedicat acestui serviciu şi să trimită un SMS conţinând cuvântul cheie “BitDefender” la numerele special indicate din dreptul fiecărui produs. SMS-ul este procesat de către operatorul de telefonie mobilă din reţeaua de care aparţine utilizatorul, acesta fiind taxat cu preţul licenţei achiziţionate. În cazul în care utilizatorul este deja abonat la un operator de telefonie mobilă, costul licenţei îi va fi încărcat pe factura lunară de catre operator, iar în cazul folosirii unei cartele preplătite, suma aferentă îi va fi automat dedusă din creditul disponibil.

“Programul de plată prin SMS este dezvoltat împreună cu Rentabiliweb pentru piaţa din România. BitDefender reuşeşte să îşi consolideze poziţia de leader pe piaţa produselor de securitate în România oferind produse şi servicii diversificate şi competitive. Sunt convins că implementarea programului şi în reţeaua Cosmote va avea un debut bun pentru că şi abonaţii Cosmote au nevoie de servicii de securitate de calitate, care sunt doar la un SMS distanţă şi răspund nevoilor anumitor grupe de clienţi”, a declarat Răzvan Vâlceanu, Country Manager România, BitDefender.

“Parteneriatul cu Bitdefender este un succes pentru ambele companii, situaţie ce ne obligă să continuăm pe drumul dezvoltării şi al inovaţiei. În acest context, este firesc să lansăm serviciul de plată prin SMS şi în reţeaua Cosmote. Nu pot decăt să mă bucur de rezultatele de până acum şi, împreună cu echipa Bitdefender, să ne angajăm la mai mult” – a spus Alexandru Cardon, Director Rentabiliweb.

Perioada de valabilitate a licenţelor este de trei luni, iar costul achiziţionării unei licenţe prin SMS porneşte de la 5 Euro (fara TVA).

Acest serviciu a fost dezvoltat de specialiştii BitDefender în colaborare cu compania Rentabiliweb, fiind proiectat special pentru utilizatorii care doresc acces la produsele de securitate BitDefender într-un mod extrem de rapid. Cu un simplu SMS, utilizatorul are posibilitatea să îşi protejeze complet sistemul prin modulele de antivirus, antiphishing, antispam sau antispyware oferite de soluţiile BitDefender destinate utilizatorilor casnici.

Mai multe informaţii despre serviciul prin SMS se găsesc aici SMS.BitDefender.ro.

Rentabiliweb este unul din liderii sistemelor de microplăţi pe plan european. Milioane de sms-uri sau apeluri cu valoare adăugată provenind din peste 30 de ţări tranzitează lunar reţeaua Rentabiliweb. Lansat în anul 2001, sistemul de plată conceput de Rentabiliweb este folosit astăzi de mii de site-uri din întreaga lume pentru a permite achiziţionarea de servicii şi produse cu valori cuprinse între 0,5 EUR şi 20 EUR cu un singur sms. Pentru informaţii suplimentare accesaţi site-ul: http://www.rentabiliweb.ro.

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de protecţie împotriva pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume. În România, soluţiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distribuţie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers şi în lanţurile retail cu acoperire naţională: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro şi Twister.

Sursa: BitDefender [/lang_ro]

[lang_en]The content of this page is available only in Romanian.[/lang_en]