Kepler-Rominfo: Oferta speciala pentru membrii ANIS

Compania Kepler – Rominfo, prin rolul sau de distribuitor international JIRA, lanseaza catre toti membrii ANIS  o invitatie colegiala de explorare a beneficiilor pe care le ofera capabilitatile dedicate zonelor de dezvoltare software, help – desk, suport si mentenanta, reunite toate in solutia companiei australiene Atlassian, solutie utilizata in peste 14.500 de organizatii din 122 tari.

Astfel, gestiunea bug-urilor si prioritizarea rezolvarii acestora, gestiunea timpului consumat si a SLA-urilor, planificarea si alocarea task-urilor, trasabilitatea rezolutiva, realizarea de notificari si rapoarte, precum si construirea unei baze solide de cunostinte de proiect, reprezinta doar o parte din lista de capabilitati JIRA.

Toate aceste capabilitati functionale, reunite intr-o solutie extrem de flexibila si customizabila, permite o gestionare optima a proiectelor, indiferent daca acestea sunt de tip time & material sau fixed price, fiind usor integrabila cu diverse medii de dezvoltare si testare.

Ca un beneficiar direct al solutiei JIRA, Kepler-Rominfo reprezinta exemplul concret al folosirii cu success al acestei solutii, avand peste 17 ani de experienta reala in dezvoltarea de aplicatii software si oferirea de servicii de help-desk, suport si mentenanta clientilor sai.

Mai mult decat atat, Kepler-Rominfo dezvoltat un plug-in numit JJUPIN, ce ofera capabilitati de scripting in fluxurile JIRA si astfel,  clientii nostri detin acum libertatea de a-si instala si crea noi functii si fluxuri in Jira, obtinand in acest mod o rapida si usoara adaptabilitate la noile nevoi, fara a fi necesara o specializare tehnica aparte in solutia JIRA si nici cunostinte avansate de programare.

Mai multe informatii despre produsele JIRA le puteti gasi prin accesarea site-ului Atlassian (http://www.atlassian.com/software/jira) cat si pe site-ul companiei Kepler –Rominfo, la sectiunea « Expertiza » (www.kepler-rominfo.com).

Pentru totii membrii ANIS interesati de explorarea avantajelor solutiei JIRA, exista suportul oferit de Kepler-Rominfo in acest sens, cat si posibilitatea achizitionarii directe si discountate, inclusiv a plug-in-ului dedicat JIRA, dezvoltat de compania Kepler-Rominfo.

Persoana de contact: Radu Popescu – Director Comercial

e-mail: radu.popescu@kepler-rominfo.com

mobil: +4074104 42 24