IT Six Global Services estimeaza dublarea numarului de angajati programatori la Craiova in urmatorii 3 ani

Conducerea IT Six Global Services, furnizor de servicii pentru domenii precum Telecom, Servicii Financiare, Medical, Logistica, Automotive si High-Tech, a anuntat miercuri, 22 Iunie, in cadrul unui eveniment intern organizat la Craiova , directiile de dezvoltare ale companiei pentru urmatorii trei ani. Vali Iancu, fondatorul si CEO-ul IT Six, a prezentat planurile de crestere a companiei, prin atragerea de noi clienti si consolidarea pozitiei firmei in topul angajatorilor din IT&C in regiunea Oltenia.
“De la inceputul acestui an am angajat 23 de persoane, in toate departamentele firmei – tehnice si administrative. Ritmul angajarilor se va accelera in a doua jumatate a anului. Tintim o crestere anuala compusa de peste 20% in urmatorii ani”, spune Vali Iancu, CEO-ul IT Six.

Conducerea IT Six Global Services, furnizor de servicii software pentru domeniile Telecom, Medical, Financiar-Bancar, Logistica, Automotive si High-Tech, a anuntat miercuri, 22 Iunie, in cadrul unui eveniment intern organizat la Craiova, directiile de dezvoltare ale companiei pentru urmatorii trei ani. Vali Iancu, fondatorul si CEO-ul IT Six, a prezentat planurile de crestere a companiei, prin atragerea de noi clienti si consolidarea pozitiei firmei in topul angajatorilor din IT&C in regiunea Oltenia.

“De la inceputul acestui an am angajat 23 de persoane, in toate departamentele firmei – tehnice si administrative. Ritmul angajarilor se va accelera in a doua jumatate a anului. Tintim o crestere anuala compusa de peste 20% in urmatorii ani”, spune Vali Iancu, CEO-ul IT Six.

Numarul mare de contracte noi incheiate de companie in 2016 si cresterea cererii de servicii de dezvoltare software in piete precum SUA, Germania, Franta, Marea Britanie, Olanda si Norvegia, unde IT Six este deja pozitionata strategic, favorizeaza dezvoltarea organica a companiei.

Cele mai multe posturi noi vor fi deschise in zona de dezvoltare software, pentru programatori Java, Javascript, .Net si PHP, precum si in departamentul de asigurarea calitatii, unde firma recruteaza personal cu experienta dar si de nivel junior. Departamentul tehnologiilor embedded va creste de asemenea in urmatoarele trimestre, bazat pe cererea din industria Auto europeana.

“Pozitionarea IT Six ca furnizor preferat in piata globala de servicii software cu valoare adaugata mare ne aduce un numar din ce in ce mai mare de proiecte, din tari precum SUA, Germania, Australia si Canada. Estimam ca vom ajunge la 250 angajati in Craiova pana la finalul lui 2019”, a declarat antreprenorul craiovean.

Evenimentul din 22 Iunie a marcat si momentul aniversar pentru angajatii fideli companiei care au fost premiati pentru contributia adusa in cresterea calitatii serviciilor firmei si ratei de 100% a retentiei clientilor internationali.

Directorii principalelor departamente ale IT Six Global Services au prezentat cu aceasta ocazie o retrospectiva a reusitelor din primul semestru al anului, un istoric al proiectelor livrate si programele IT Six de formare profesionala, mentorship si lucru colaborativ.

Totodata s-a anuntat finalizarea programului de training pentru studenti, IT Six Web Academy 2016, avand ca rezultat angajarea tuturor absolventilor seriei. Urmatoarele programe de internship , IT Six Software Engineering Academy, respectiv IT Six QA Academy, vor fi demarate la mijlocul lunii iulie. Toate stagiile de tip IT Six Academy sunt remunerate.