iQuest din nou la Mobile App World

Anul acesta iQuest s-a reîntors la Londra în cadrul conferinței Mobile App World pentru a vorbi despre povestea de succes a aplicației Trip Journal.

Pe 7 iunie 2011, în prima zi a conferinței Mobile App World 2011, marketing manager-ul diviziei noastre mobile iQapps a prezentat cum s-a ajuns de la idee la o aplicație cu numeroase premii și recunoașteri internaționale. La ediția inaugurală de anul trecut a aceleiași conferințe, iQuest a participat cu aplicația mobilă de travel Trip Journal care a obținut atunci 2 premii: cel mai bun design și cea mai bună aplicație platită.

In cadrul evenimentului de anul acesta lideri ai industriei aplicațiilor mobile la nivel mondial, importante branduri, dezvoltatorii de aplicații şi antreprenorii în tehnologia mobilă s-au adunat pentru a discuta viitorul aplicațiilor mobile. Din grupul de speakeri fac parte nume sonore precum: Linda Summers, Director of Marketing – Consumer, Skype, Nick Wiggin, Head of Global Partnerships & Strategic Alliances, Ericsson sau Vincent Hoogsteder, CEO, Distimo.

In cadrul prezentării susținute la Mobile App World 2011 am avut plăcerea să lansăm oficial aplicația de travel pentru iPad, Trip Viewer. Această nouă aplicație iQapps oferă utilizatorilor de iPad o soluție extrem de bogată în conținut media prin care pot să își vizualizeze și împărtășească excursiile (rute, poze, înregistrări video și notițe) cu prietenii și familia.

Trip Viewer este disponibilă gratuit în AppStore, iar pentru a afla mai multe despre aplicație, vizitați site-ul sau urmăriți prezentarea Trip Viewer de pe YouTube.

Sursa: iQuest