iQuest: Aplicația Trip Journal premiată la Londra

După premiul pentru cea mai buna aplicație de călătorie primit de la Google în decembrie 2009, aplicația dezvoltată de iQuest primește o nouă recunoaștere internațională. In cadrul evenimentului Mobile App World 2010, organizat la Londra în perioada 19-20 octombrie, Trip Journal a fost aleasă cea mai bună aplicație în categoriile “Excellence in Design” și “Best paid for app”.

Primul de acest gen la nivel mondial, evenimentul Mobile App World reunește lideri în tehnologia aplicațiilor mobile , dezvoltatori de aplicații, specialiști în marketing și antreprenori din întreaga lume, fiind o oportunitate excepțională de networking și generare de noi idei.

Pe parcursul celor 2 zile de conferințe, reprezentanți de renume ai acestor industrii își împărtășesc opiniile și experiența despre ce înseamnă dezvoltarea unei aplicații de succes și care sunt beneficiile reale de business ale unei asemenea aplicații.

Evenimentul a găzduit și o competiție pentru aplicații mobile, cât se poate de variate, de la aplicații financiare la aplicații de divertisment și jocuri. Juriul competiției, format din specialiști în dezvoltarea de aplicații mobile, online marketing și advertising au avut de testat și jurizat sute de aplicații din întreaga lume înscrise în competiția împărțită pe 12 categorii. In finală, în fiecare categorie au ramas doar 3 aplicații.

In seara de 19 octombrie Trip Journal a câștigat la două dintre aceste categorii. In primul rând, aplicația echipei iQuest a primit premiul pentru excelență în design și o dezvoltare pe măsură, iar mai apoi Trip Journal a fost considerată cea mai bună aplicație plătită.

O zi bogată în recunoaștere națională și internațională pentru o aplicație dezvoltată în România și utilizabilă de către toți călătorii pasionați, din lumea întreagă.

Aceste noi distincții ne onorează și ne întăresc convingerea că nișa tehnologică a aplicațiilor mobile câștigă tot mai multă popularitate la nivel mondial, atât în rândul utilizatorilor cât și în rândul specialiștilor.

Sursa: iQuest