Intel Security înlocuieşte brand-ul McAfee

 

Provision Enterprise Technology Solutions, liderul pieţei de securitate a informaţiei din România, furnizor de servicii profesionale, anunţă faptul că, începând cu 2014, brand-ul McAfee va fi cunoscut sub numele de Intel Security.

McAfee, o companie aparţinând Intel Company, a fost achiziţionată de către Intel în anul 2010. Revizuirea identităţii este un pas înainte şi reprezintă un angajament în aplicarea resurselor Intel şi trasabilitatea dovedită a performanţei, încredere şi inovaţie în revoluţionarea lumii securităţii digitale.

Noile modificări ale brand-ului nu vor duce la schimbări imediate în ceea ce priveşte produsele, soluţiile, serviciile şi personalul din cadrul echipei McAfee. Procesul de rebranding va avea loc în decursul unui an, pe măsură ce apar produse noi.

Obiectivul este acela de a îmbina echipele de securitate McAfee şi Intel într-o unitate singulară în timp ce focus-ul va fi direcţionat către livrarea serviciilor de securitate digitală de clasă mondială. Conducerea Intel Security va rămâne neschimbată.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe www.intelsecuritygroup.com.

SURSA: ComputerWorld

Etichete: