Intel România Software Development Center caută 9 studenţi – ca stagiari pe perioada verii

Intel România Software Development Center anunţă deschiderea a 9 poziţii de stagiar pe perioada verii, pentru studenţii pasionaţi de tehnologiile software şi hardware. Stagiile se adresează studenţilor din anii 1, 2 şi 3, care vor să descopere ce înseamnă să lucrezi într-o companie care investeşte continuu în dezvoltarea de noi tehnologii.

“Stagiile pe care le organizăm pentru studenţi sunt extrem de atractive, pe domenii precum dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto şi pe Tizen, dar şi stagii pe zona de High Performance Computing, Perceptual Computing sau Cloud Computing. Participând la acest program, studenţii au posibilitatea de a-şi face stagiul de practică în unul dintre centrele software cu cel mai ridicat nivel de expertiză din România, să înveţe ce înseamnă cultura organizaţională a unei mari companii şi, poate cel mai important, să lucreze la proiecte care vor construi tehnologiile viitorului sub îndrumarea inginerilor Intel. Obiectivul nostru este de a le arăta că se poate face performanţă în domeniul IT şi în România şi să îi convingem de oportunităţile locale”, a declarat Monica Ene-Pietroşanu, Country Manager Intel România Software Development Center.

Studenţii care doresc să aplice pentru unul dintre cele 9 stagii îşi pot trimite CV-ul accesând http://intel.stagiipebune.ro până pe data de 13 mai a.c. După perioada de înscriere, studenţii vor participa la o sesiune de interviuri. Stagiul de practică se va derula în perioada 10 iunie – 10 septembrie şi, pe lângă lucrul efectiv la proiecte alături de specialişti de vârf din cadrul Intel, studenţii vor participa la o serie de cursuri, ateliere de lucru şi activităţi de team-building.

În prezent, 20% dintre angajaţii Intel România Software Development Center sunt stagiari. Pe lângă stagiile de practică, Intel derulează un program de burse pentru studenţi şi, de asemenea, organizează şi susţine competiţii studenţeşti de programare paralelă şi în domeniul Open Source, cursuri şi workshop-uri cu studenţii.

SURSA: ComputerWorld