InCrys devine reseller autorizat al produselor Kaspersky Lab în România

InCrys, compania romanească de consultanță și servicii IT complete, a devenit reseller autorizat al produselor Kaspersky Lab în România. Compania va vinde soluțiile antivirus de la Kaspersky Lab atât companiilor, cât și utilizatorilor persoane fizice.

Clienții InCrys vor beneficia astfel de:

Instalare și operare simplă și rapidă. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice aprofundate pentru instalarea și configurarea soluțiilor antivirus de la Kaspersky Lab.

Securitate sporită. Computerele utilizatorilor sunt protejate în timp real de toate tipurile de amenințări informatice de pe Internet: viruși, spyware, malware, phishing etc.

Îmbunătățirea fluxurilor de lucru. Soluțiile antivirus de la Kaspersky Lab se integrează foarte ușor cu Windows, precum și cu alte programe de securitate, precum cele de tip firewall, pentru a crește eficiența sistemelor informatice ale utilizatorilor.

Acest parteneriat ne permite să aducem mai multe beneficii concrete clienților noștri. Ei vor economisi timp și bani, prin utilizarea eficientă a resurselor rețelelor lor”, a declarat Gheorghe Pasc, General Manager InCrys.

Sursa: InCrys