Implementare Microsoft Dynamics AX la Primăria Alba Iulia

Industrial Software şi Microsoft România au finalizat cu succes implementarea soluţiei de „Patrimoniu” din cadrul proiectului „Servicii Eficiente de eAdministraţie şi Managementul Teritoriului pentru Primăria Alba Iulia”. Soluţia de „Patrimoniu” este dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics AX şi este o soluţie complexă de management al afacerii, bazată pe aceleaşi concepte specifice familiei de produse Dynamics. Acest parteneriat reprezintă un pionierat în domeniu pentru că este prima implementare Patrimoniu din România care se bazează pe platforma Dynamics AX de la Microsoft.

Astfel, Dynamics AX demonstrează încă o dată capacitatea de a susţine cerinţele specifice administraţiei publice din România. Arhitectura pe trei nivele a platformei a făcut posibilă adaptarea la necesităţile avansate ale clienţilor din sectorul public. Avantajele majore ale soluţiei se regăsesc în interfaţa familiară utilizatorilor, a proceselor operaţionale interne îmbunătăţite şi în scăderea timpului de răspuns la solicitările cetăţenilor. Integrarea nativă cu soluţiile de portal şi de comunicare duc la creşterea calităţii interacţiunii şi a serviciilor oferite comunităţii de către instituţiile administraţiei publice, asigurând totodată un înalt nivel de conformitate cu legile statului român şi standardele europene.
                      
Florian Ivan, Partner Strategy & Programs Lead, Microsoft România a declarat: „Suntem onoraţi de proiectul realizat pentru Primăria Alba Iulia de către partenerul nostru Industrial Software în asemenea momente, pentru că sărbătorim deopotrivă un pionierat în domeniul celor mai noi tehnologii, dar şi un mare beneficiu pentru cetăţeni. Este un exemplu foarte elocvent despre cum tehnologia poate ajuta şi cum, cu voinţă şi muncă din partea echipelor de proiect, se poate ajunge la rezultate remarcabile, la standardele Uniunii Europene”.
                        
Soluţiile oferite de Microsoft pentru administraţia publică au o arie de acoperire foarte largă: de la tehnologie până la soluţii de gestionare a proceselor administrative, oferind o platformă în care toate acestea funcţionează integrat şi unitar, permiţând instituţiilor să îşi maximizeze investiţiile IT realizate în trecut, reducând costurile de integrare şi necesarul de instruire pentru personal.
                 
Sursa: Microsoft Romania preluat de Agora
Etichete: