Google Apps ajută companiile să lucreze mai inteligent

Competiţia tot mai acerbă şi nevoia de a reduce cât mai mult costurile operaţionale au determinat tot mai multe companii să îşi îndrepte privirea spre sisteme şi aplicaţii open source, al căror preţ de achiziţie şi întreţinere poate ajunge chiar şi la o treime din costurile pe care le implică o soluţie tradiţională, pe bază de licenţă. Peste 2 milioane de companii din întreaga lume folosesc deja astfel de aplicaţii, iar în fiecare zi alte 3000 de companii renunţă la aplicaţiile tradiţionale şi migrează spre cele open source.

Google Apps este, în acest moment, cea mai cunoscută şi utilizată suită de aplicaţii online open source de comunicare şi colaborare, care aduce companiilor beneficii imense legate de micşorarea costurilor şi eficientizarea activităţii. Google Apps înseamnă o serie de instrumente precum Gmail, Gtalk, Google Calendar, Google Documente, Google Grupuri şi Google Site-uri, livrate la pachet, şi cu ajutorul cărora vă reduceţi costurile IT şi vă ajutaţi angajaţii să colaboreze eficient.

Vreţi să ştiţi ce ar putea însemna Google Apps pentru afacerea dumneavoastră? În primul rând, o creştere a productivităţii, pentru că Gmail este conceput astfel încât angajaţii să piardă mai puţin timp cu gestionarea căsuţelor lor poştale şi mai mult timp pentru a fi productivi. În plus, Google Apps oferă fără niciun cost suplimentar acces mobil pe echipamente BlackBerry, iPhone, Windows Mobile, Android şi alte telefoane astfel încât angajaţii dumneavoastră vor putea fi productivi chiar şi atunci când nu sunt la birou.

În al doilea rând, siguranţă în operare şi control total asupra datelor. Cu replicarea sincronizată, activitatea dumneavoastră în Gmail, Google Calendar, Google Documente şi Google Sites este păstrată simultan în mai multe centre de date securizate. Iar în cazul în care un centru de date nu este disponibil, sistemul este proiectat să comute instantaneu pe un alt centru de date, astfel încât contul dumneavoastră va funcţiona fără întreruperi. Mai mult, informaţiile dumneavoastră sunt sigure şi securizate, o întreagă echipă de securizare a informaţiilor, la care se adaugă unii dintre cei mai mari experţi din lume în domeniul securizării reţelelor, se concentrează pe păstrarea informaţiile dvs. în condiţii de maximă siguranţă.

Acum, puteţi achiziţiona şi implementa Aplicatiile Google pentru business prin BITSoftware, partener autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii româneşti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România. BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii.

Sursa: BitDefender