GECAD NET prezintă în avanpremieră Microsoft Business Productivity Online Standard Suite (BPOS)

GECAD NET a prezentat în avanpremieră clienţilor săi noile soluţii Microsoft Business Productivity Online Standard Suite (BPOS), în cadrul unui seminar organizat recent împreună cu Microsoft România.

Cu tema „Creste productivitatea prin costuri reduse cu ajutorul Microsoft Business Productivity On-Line Suite”, evenimentul a fost primul seminar dedicat noilor soluţii organizat de către un partener Microsoft România. La eveniment au participat reprezentanţi ai unor importante companii ce activează în diferite domenii economice. Noul pachet de soluţii va fi lansat oficial în România în aprilie 2010, astfel încât, participanţii la seminar au avut ocazia să afle în avanpremieră funcţionalităţile BPOS şi nevoile de business pe care această tehnologie le soluţionează într-un mod cât mai profesionist.Sol

Microsoft Business Productivity Online Standard Suite (BPOS) este un set de soluţii de mesagerie şi colaborare, găzduit de Microsoft. Suita este formată din Microsoft Exchange Online – soluția găzduită de mesagerie pentru întreprinderi, Microsoft SharePoint Online – platforma pentru mediul colaborativ, Microsoft Office Live Meeting – soluţia de  mesagerie instantanee (IM) în cadrul unei organizaţii şi Microsoft Office Communications Online – sistemul de conferinţă web. Aceste servicii online sunt concepute pentru a oferi companiilor comunicare dinamică, cu disponibilitate ridicată, securitate extinsă şi administrare IT simplificată.

Pentru companiile care au nevoie de mai multe servicii individuale, Business Productivity Online Standard Suite (BPOS) reuneşte mai multe servicii la preţ cu discount, pentru a oferi valoarea optimă. Versiunea de evaluare este deja disponibilă la adresa www.microsoft.com/online.

Exchange Online oferă spaţiu de stocare de până la 25 GB per cutie poştală. Implicit, fiecare utilizator are o căsuţă de 5GB.

„Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a oferi, împreună cu echipa de specialişti din cadrul Microsoft România, o imagine în avanpremieră a noului pachet de soluţii Microsoft unora dintre cele mai importante companii din România. Avantajul de a opta pentru BPOS este evident. Soluţiile nu mai trebuie instalate la client pe hardware-ul propriu, iar administrarea soluţiilor se face simplificat, prin interfata web de la distanţă. Ca partener Microsoft certificat la nivelul Gold, GECAD NET oferă o serie de servicii specializate pentru BPOS, începând cu analiza cerinţelor, elaborarea planului de proiect, configurare, customizare, training, intrarea în producţie şi continuând cu servicii post implementare.”, spune Alexandru Molodoi, Chief Technology Officer la GECAD NET.

GECAD NET este Microsoft Gold Certified Partner şi Microsoft BPOS Partner.

Despre GECAD NET:

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software, furnizează opţiuni adecvate de licenţiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicaţie web şi asigură soluţii profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

Cu o tradiţie de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obţinut numeroase premii şi certificări din partea celor mai importanţi producători mondiali. Compania deţine în prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller şi Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienţi în domenii precum telecomunicaţiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcţiilor, energiei, petrolului şi gazelor şi altele. Printre aceştia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Şantierul Naval Constanţa, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

GECAD NET este companie membră a Grupului GECAD.

Mai multe detalii puteţi găsi la: www.gecadnet.ro ; www.gecadshop.ro

Sursa: GECAD NET