GECAD Group se bazează pe Socrate+ ERP

GECAD Group, lider naţional în furnizarea de produse şi servicii IT de securitate, plăţi online, mesagerie şi servicii de business, îşi administrează toate resursele din organizaţie cu ajutorul sistemului integrat de gestiune dezvoltat de BITSoftware, Socrate+ ERP.

Regândirea activităţii companiei şi transformarea GECAD într-un grup de firme a ridicat conducerii acestuia o nouă provocare. Şi anume consolidarea informaţiilor de pe fiecare nouă societate în parte într-un singur loc, astfel încât deciziile de business care urmau să fie luate la nivel de grup să fie corecte, bazate pe realitate. Chiar dacă GECAD înseamnă în primul rând inovaţie, îndeplinirea obiectivelor financiare şi controlul eficienţei activităţilor din cadrul grupului reprezentau modul prin care ţelul principal al companei putea fi atins. 
                    
Ştim foarte clar unde dorim să fim şi care este drumul pe care trebuie să îl parcurgem pentru a ajunge acolo. Tocmai de aceea, GECAD Group a definit foarte bine etapele de dezvoltare pentru proiectele şi companiile sale, astfel încât fiecare dintre aceastea să crească de la un startup la o afacere matură”, a precizat Dorina Tudor, directorul financiar al GECAD.
                   
Cu Socrate+, operaţiunile de helpdesk oferite de GECAD sunt mai eficiente, iar costurile administrative sunt mult reduse. Au fost realizate, totodată, economii importante de timp la introducerea lunară în sistem a celor peste 200.000 de documente contabile, prin automatizarea aceastor operaţiuni şi prin integrarea soluţiei ERP furnizată de BITSoftware cu sistemele informatice dezvoltate de GECAD la nivelul fiecărei companii din grup.
                    
Sursa: BITSoftware