GECAD, cel mai bun angajator din industria de software şi tehnologii, potrivit DespreFirme.com

GECAD Group, reunind companiile GECAD ePayment/Avangate, GECAD NET, GECAD Technologies/AXIGEN, s-a poziţionat în cursul lunii aprilie 2010 pe primul loc în topul celor mai buni angajatori, la nivel de industrie software şi tehnologii, pe site-ul de specialitate DespreFirme.com.

În clasamentul general al companiilor, GECAD se afla pe al doilea loc, după GTS Telecom şi înaintea Adobe Systems România.

“Ca organizaţie, am promovat inovaţia şi am încurajat permanent iniţiativa. Am construit o cultură organizaţională sănătoasă care ne-a adus tuturor multe beneficii de-a lungul timpului. Ne bucurăm că am ajuns, în urma acestor eforturi, să fim atât de apreciaţi la nivel de industrie şi ne dorim ca şi pe viitor să atragem în echipa GECAD colegi cel puţin la fel de profesionişti şi dedicaţi”, spune Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer la GECAD Group.

GECAD a primit note bune mai ales la capitolele respectarea angajamentelor companiei (ce presupune salarii plătite la timp, bonusuri acordate, concedii respectate şi salariul real pe cartea de muncă), dar şi la posibilităţile de promovare şi la gradul de fairplay (performanţe recunoscute, promovare pe criterii de performanţă).

Astfel, potrivit site-ului DespreFirme.com, pentru respectarea angajamentelor companiei şi pentru gradul de fairplay, GECAD ocupa locul întâi atât la nivel de industrie cât şi în clasamentul general. Pentru posibilităţile de promovare, GECAD s-a poziţionat pe locul întâi la nivel de industrie şi pe locul al doilea la nivel general.

Despre GECAD Group:

Prima companie GECAD a fost fondată în 1992 de către Radu Georgescu, ca dezvoltator de software pe platformă CAD. În timp, GECAD s-a orientat de la producerea de software pentru proiectare asistată către securitate IT, lansând pe piaţă, în 1994, prima versiune a tehnologiei RAV Antivirus. În 2003, pe când RAV era distribuit în peste 60 de ţări şi proteja peste 10 milioane de utilizatori la nivel mondial, tehnologia a fost achiziţionată de Microsoft. La acea vreme, RAV era o tehnologie antivirus independentă de platformă, capabilă să funcţioneze pe orice sistem de operare şi pe orice procesor. Aceasta a fost dovada cea mai bună că valorile GECAD, precum inovaţia şi dedicarea, au fost o foarte bună fundaţie pentru construirea unei companii de succes.

După vânzarea RAV către Microsoft şi pe baza aceloraşi valori, GECAD a început în 2003 să dezvolte alte afaceri software cu obiectivul de a furniza clienţilor din întreaga lume soluţii IT inovatoare şi de încredere.

Din GECAD Group fac parte GECAD ePayment/Avangate (producător de soluţii eCommerce şi pentru distribuţie electronică de software), GECAD NET (furnizor de soluţii software şi de securitate IT), GECAD Technologies/AXIGEN (producător de soluţii de mesagerie electronică).

 Sursa: GECAD Group

Etichete: