Freescale organizează Open Day, eveniment dedicat studenților care doresc să urmeze o carieră tehnică

Freescale organizează joi, 27 martie, în centrul din București, o nouă ediție a evenimentului Open Day, dedicat studenților și absolvenților care doresc să urmeze o carieră în dezvoltare de software embedded sau în programare orientată pe obiecte.

Evenimentul va avea loc la sediul Freescale din strada Tudor Vladimirescu 45, începând cu ora 9:00 a.m. Studenţi și profesori ai universităţilor tehnice de prestigiu din București și din țară vor fi invitați să petreacă o zi în cadrul Freescale, să descopere poveştile de succes ale inginerilor Freescale, să participe la demonstraţii cu tehnologii Freescale, la sesiuni cu subiecte centrate pe dezvoltarea personală și tehnice şi să viziteze sediul companiei.

Cei interesați să participe se pot înscrie trimițând un CV pe adresa: roxana.dragomir@freescale.com.

În afară de ocazia de a interacționa cu experții Freescale și a cunoaște mai multe detalii despre proiectele desfășurate de aceștia, participanții vor putea să aplice pentru cele 27 poziții deschise în programul de internship, cât și pentru cele 15 poziții de ingineri software dedicate proaspăt absolvenților și studenților la master.

„Ziua porților deschise reprezintă o ocazie extraordinară pentru studenții și absolvenții facultăților tehnice de a intra în contact cu tehnologia Freescale, de a cunoaște mediul de lucru, dar și de a se informa direct despre oportunitățile de carieră din cadrul companiei noastre. În plus, prin sesiunile organizate de inginerii noștri, vor câștiga cunoștințe tehnice suplimentare, iar consilierea în carieră îi va ajuta să se prezinte mai bine la interviurile de angajare și îi va învăța cum să își elaboreze corect CV-urile.” Roxana Dragomir, Freescale EMEA Talent Acquisition Manager.

Despre Freescale România

Freescale Semiconductor România şi-a început activitatea în aprilie 2000, cu cinci angajaţi. Freescale România a creat un centru de excelenţă tehnică în cercetarea şi dezvoltarea de software cu peste 300 de angajaţi, ingineri şi specialişti servicii clienţi.

Misiunea noastră – „Noi determinăm succesul clienţilor noştri globali prin livrarea de software şi servicii de clasă mondială pentru platformele de semiconductori Freescale.”

Freescale Semiconductor România este unul dintre cele mai importante centre de excelenţă tehnică, lider în inovare în regiunea EMEA – Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Centrul de dezvoltare software din România generează concepte şi soluţii patentabile pentru tehnologii care vor contribui la dezvoltarea ofertei Freescale pe piaţa de produse semiconductoare.

Priorităţile Freescale în zona de cercetare şi dezvoltare din România includ aplicaţii pentru echipamente de telecomunicaţii pentru reţele wireless şi wireline, prelucrare de semnal pentru staţii de bază wireless, aplicaţii de securitate în reţele, solutii de conectivitate low-power, profile si aplicaţii ZigBee, dezvoltare din domeniul AUTOSAR, produse de dezvoltare integrate (debugger, compiler, simulator şi analiză de performanţă) pentru procesoarele companiei. www.freescale.com/romania

Despre Freescale Semiconductor

Freescale Semiconductor (NYSE: FSL) este lider global în soluţii de procesare încorporate, oferind produse industriale de top care avansează pieţele de automobile, de consum, industriale şi de reţele. De la microprocesoare şi microcontrolere la senzori, circuite integrate analogice şi conectivitate – tehnologiile noastre sunt fundamentul pentru inovaţiile care fac lumea noastră mai ecologică, mai sigură, mai sănătoasă şi mai conectată. Unele dintre aplicaţiile noastre cheie şi pieţele finale includ siguranţa automobilelor, vehicule hibride şi electrice, ultima generaţie de infrastructură wireless, gestionarea inteligentă a energiei, dispozitive medicale portabile, aparate de consum şi dispozitive mobile inteligente. Compania are sediul în Austin,Texas şi are operaţiuni de design, cercetare şi dezvoltare, producţie şi vânzări în întreaga lume. www.freescale.com

Etichete: