Freescale: Eclipse DemoCamp în luna iulie în Bucureşti

Freescale România va organiza o nouă ediţie a evenimentului Eclipse DemoCamp în România pe data de 2 Iulie, începând de la ora 9:30 a.m., la sediul său din Bucureşti, situat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 45, TATI Building Center.

Aceasta este cea de-a patra ediţie şi o oportunitate de a prezenta tehnologiile de ultimă generaţie create de comunitatea software Eclipse dar şi o şansă pentru cei care participă să întâlnească entuziaşti din acest domeniu.

DemoCamp este un eveniment informal organizat pentru ca grupurile de entuziaşti să se  întâlnească şi să realizeze demonstraţii ale rezultatelor muncii lor utilizând software Eclipse.  Demonstraţiile pot fi proiecte de cercetare, proiecte Eclipse de tip open source, aplicaţii bazate pe Eclipse sau produse comerciale pentru crearea cărora s-a utilizat software Eclipse. Singura restricţie este că demonstraţiile trebuie să aibă legătură cu acest software. Anul acesta, evenimentele Eclipse DemoCamps au fost organizate în toată lumea pentru a celebra lansarea noii versiuni Eclipse Luna la sfârşitul lunii iunie 2014. Acest eveniment este parte a unei serii de evenimente internaționale organizate în orașe din Anglia, Germania, Statele Unite, Spania, China, Austria, Norvegia, India şi Indonezia etc.

La evenimentul din Bucureşti, vor fi prezentate următoarele subiecte:

  • Ce este nou în Eclipse CDT 8.4
  • UI generat dinamic cu ECP 1.3
  • Extinderea suportului de configurator de proiecte noi în CDT
  • Dezvoltarea aplicaţiilor Linux embedded cu ajutorul plug-in-ului Eclipse IDE Yocto
  • Explorarea perifericelor SoC cu ajutorul Eclipse C/C++ IDE

Lista este deschisă, iar participanţii pot propune şi alte subiecte captivante.

Freescale este membră a Eclipse Foundation din 2005 şi este implicată activ în platforma Eclipse şi în proiectul Eclipse CDT. În România, Freescale dezvoltă premiatul CodeWarrior® Development Studio, un mediu de dezvoltare cuprinzător şi integrat care pune la dispoziţie un cadru ce dispune de un înalt nivel de automatizare şi de vizualizare pentru a ajuta accelerarea dezvoltării uneia dintre cele mai complexe aplicaţii integrate. CodeWarrior Development Studio este compatibil cu staţiile de lucru şi computerele personale din cadrul unei organizaţii. Deoarece este creat având la bază platforma de dezvoltare de software Eclipse, caracteristicile şi utilizările sunt aceleaşi în cazul tuturor platformelor compatibile.

Dacă sunteţi interesat să vizitaţi Eclipse DemoCamp în calitate de participant sau de prezentator, vă rugăm să vă înregistraţi la următoarea adresă de internet: https://wiki.eclipse.org/Eclipse_DemoCamps_Luna_2014/Bucharest sau să ne trimiteţi un e-mail la adresa: teodor.madan@freescale.com or cristina.petrescu@freescale.com până pe data de 30 iunie.

Detaliile evenimentului:

Data şi ora: Miercuri  2 Iulie, 2014, 9:30 a.m. – 13.00 p.m.
Tipul evenimentului: Training/Seminar
Organizator: Freescale Semiconductor România
Locaţie;: Sediul Freescale Semiconductor
Tati Business Center, Strada Tudor Vladimirescu nr. 45,Bucureşti, ROMÂNIA, 050881
Industrie: Tehnologia informaţiilor şi servicii
Pentru: Ingineri software, arhitecţi software, utilizatori Eclipse

 

Informaţii despre Eclipse şi Eclipse Foundation:

Eclipse este o comunitate de tip open source, ale cărei proiecte sunt axate pe crearea unei platforme de dezvoltare deschise care să includă framework-uri, instrumente de dezvoltare şi biblioteci de timp real pentru realizarea, implementarea şi administrarea de software pe toată durata de viaţă a proiectului. Eclipse Foundation este o corporaţie fără scopuri lucrative şi susţinută de membrii săi, care găzduieşte proiectele Eclipse şi ajută la cultivarea atât a comunităţii de tip open source, cât şi a unui ecosistem de produse şi de servicii complementare.

„Eclipse” şi Logoul Eclipse sunt mărci înregistrate ale Eclipse Foundation, Inc.