Freescale creşte echipa din România

Centrul Freescale Semiconductor din România a anunţat astăzi că a demarat o campanie de recrutare pentru a creşte echipa locală. Freescale România caută 34 de ingineri software (juniori şi seniori) şi 7 studenţi din anii terminali pentru poziţii de stagii pentru 6 luni care se vor desfăşura la sediul din Bucureşti.

Cele 34 de poziţii vizează atât juniori cu minim 6 luni de experienţă, cât şi seniori, experţi în programare embedded şi object oriented programming (OOP). Centrul din Bucureşti caută, de asemenea, şi un profil de manager tehnic, în zona de prelucrare digitală de semnal. Poziţiile deschise sunt în zonele Networking, Development Tools şi Connectivity. Principalele competenţe de care este nevoie pentru aceste roluri includ: embedded C, ANSI C, networking, DSP, C++, Java, Eclipse, Linux, Matlab şi alte protocoale de comunicaţii.

Programul de stagii în cadrul Freescale România, care a ajuns în al 8-lea an de desfăşurare,  recrutează studenţi de la mai multe facultăţi din departamentele de Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Tehnologia Informaţiei din Bucureşti, dar şi din Iaşi, Cluj, Galaţi şi Braşov. Anul acesta există 10 poziţii de stagii, fiecare cu durata de 6 luni, 7 dintre acestea fiind încă deschise. Oportunităţile sunt postate şi actualizate în mod regulat pe pagina de Cariere la adresa de web  www.freescale.ro.

 

SURSA: Freescale