Filiala Villeroy & Boch din România lucrează cu Charisma

Mondial Lugoj, companie membră a concernului german Villeroy & Boch, a finalizat implementarea sistemului Charisma HCM şi pregăteşte acum integrarea cu Global HR, aplicaţia de HR utilizată la nivelul întregului grup. Mondial Lugoj este una dintre cele mai mari unităţi de producţie de obiecte sanitare a grupului Villeroy & Boch, având o cifră de afaceri de 26 mil. euro, un număr de 850 de angajaţi şi o linie de producţie cu o capacitatea de 100.000 piese pe lună.  

Decizia implementării unei soluţii software de HR&Payroll a urmărit integrarea şi optimizarea proceselor de HR &Payroll, precum şi alinierea acestora la obiectivele companiei. Selecţia produsului s-a axat pe trei criterii clare: noul software trebuia să unească într-o singură bază de date salarizarea şi HR-ul, să susţină crearea unei baze de date complexe, care să conţină toate informaţiile privind angajaţii, şi să aibă interfaţă de integrare cu SAP pentru raportările la nivel de grup.
                    
Ţinând seama de cerinţele speciale ale companiei Villeroy&Boch, trebuia să ne asigurăm că nu vom avea nici o problemă implementând o aplicaţie românească. Alegând Charisma HCM ne-am asigurat că vom putea îndeplini toate criterile stabilite, cu atât mai mult cu cât aplicaţia TotalSoft se interfaţa deja cu SAP, iar din punct de vedere financiar am beneficiat de cel mai bun raport calitate-preţ”, apreciază Mihaela Daniela Nagy, HR Manager, Modial Lugoj.
                            
TotalSoft a adaptat Charisma HCM la nevoile Mondial oferindu-i o soluţie completă care include, pe lângă HR&Payroll, module speciale dezvoltate pentru activitatea de acces-pontaj, de training, de audit şi de recrutare. Charisma oferă astfel avantajul controlului asupra proceselor, asupra acurateţii datelor utilizate, posibilitatea definirii unor chei de control pentru fiecare etapă de lucru şi responsabil de proces.
                        
Ultima etapă a proiectului o reprezintă realizarea unei interfeţe între Charisma HCM şi Global HR, soluţia de resurse umane utilizată la nivelul grupului Villeroy & Boch, care are ca scop crearea unei baze de date de HR unitară şi eliminarea timpului şi resurselor necesare consumate în prezent pentru realizarea raportărilor specifice. Pentru Global HR datele din Chariama se vor extrage în timp real, fără nici un fel de intervenţie locală.
                 
Sursa: Charisma
Etichete: