Euroconstruct va gestiona toate proiectele cu un software furnizat de TotalSoft

Euroconstruct, firma de construcții generale, membră a Grupului Industrie Maurizio Peruzzo, controlat de Euroholding, implementeaza sistemul de project management Primavera al cărui reprezentant unic în România este compania TotalSoft.

Unul din obiectivele acestei achiziții a fost intenția de a acoperi o arie mai largă de proiecte, inclusiv proiecte provenite din licitațiile publice, și subcontractarea unor lucrări de la firme de construcții care folosesc deja Primavera.

Sistemul livrat de TotalSoft este impus de multe autorități contractante drept standard atât pentru realizarea managementului de proiect cât și pentru raportarea cu subcontractorii.

Pe lângă acest sistem, integrat cu o aplicație de devize dezvoltată de TotalSoft, s-au furnizat și servicii de training pentru mai multe categorii de utilizatori care vor gestiona proiectele firmei timișorene. Proiectul pilot, la realizarea căruia Euroconstruct va utiliza sistemul de project management Primavera, este “Autostrada Timișoara – Arad”. In calitate de subcontractant, Euroconstruct va executa, în decursul a 12 luni, 7 poduri și 8 podețe cu o valoare totală de 3 milioane de Euro.

Prin implementarea sistemului furnizat de TotalSoft, Euroconstruct urmărește realizarea unei proceduri de lucru standard care să fie aplicată tuturor proiectelor și care să permită utilizarea eficientă a resurselor și urmărirea strictă a bugetului.

Sursa: TotalSoft peluat de Computerworld