Enterprise Concept este partener cu Web Models

Enterprise Concept, o companie de consultanță cu o experiență considerabilă în Managementul bazat pe Procese (Business Process Management), și Web Models, o companie de software care a dezvoltat produsul WebRatio, o platformă tehnologică extrem de inovatoare ce are la bază modelarea proceselor, au semnat un parteneriat strategic, cu scopul de a oferi clienților cele mai bune soluții.

„Noi credem că ideile pot fi dezvoltate, conturându-se ulterior în soluții, dar este nevoie de un parteneriat puternic pentru a da putere acestor idei. Cu Enterprise Concept suntem siguri că avem un aliat perfect, deoarece ei știu cum să identifice o soluție, iar noi găsim modalitățile de a o implementa.” Stefano Butti, CEO WebRatio.

„WebRatio este poate cea mai inovatoare platformă tehnologică cu care am interacționat în timpul activității noastre. Acesta le permite utilizatorilor să creeze modele de afaceri pornind de la necesitățile, viziunea și imaginația lor. Este o altă abordare de business, de dezvoltare a tehnologiei și a cunoștințelor. In calitate de partener, Enterprise Concept adaugă un plus de valoare activității excepționale a persoanelor din WebRatio, precum și caracteristicilor multiple ale platformei. Știm că nu este o opțiune, este o necesitate.” George Crețu, CEO Enterprise Concept.

WebRatio permite dezvoltarea de aplicații Web, care au la bază abordarea Managementului Bazat pe Procese (Business Process Management).  Producerea automată a unei aplicații bazate pe BPM începe de la modelarea proceselor de business conform standardelor BPMN.  Pornind de la acest model, WebRatio dezvoltă toate functionalitățile aplicației Web din punct de vedere logic, al bazei de date și al prezentării. WebRatio oferă posibilitatea creării unui număr nelimitat de versiuni înainte de a alege soluția finală.

Beneficiile obținute în urma utilizării platformei tehnologice WebRatio sunt:

  • Concentrarea pe cerințe, mai degrabă decât pe tehnologii: se acordă mai mult timp analizei cerințelor utilizatorilor și realizării de versiuni (până la 80% din timpul total de dezvoltare)
  • Satisfacția clienților: activitatea de dezvoltare se poate face împreună cu utilizatorii finali din momentul începerii proiectului
  • Productivitate: efortul total pentru livrarea unei aplicații (de la cerințe până la mentenanță) este cu 30% mai puțin decât folosind o abordare tradițională.

Despre Web Models

Web Models a apărut în 2001 în parteneriat cu Universitatea Politecnico di Milano, ca o companie de software care dezvoltă și comercializează WebRatio, o platforma de dezvoltare automatizată de aplicații Web, bazată pe abordarea Model-Driven.

Despre Enterprise Concept
Enterprise Concept este compania de consultanță care îmbină într-un mod inovativ partea de consultanță de business cu execuția tehnică. Compania livrează un nivel înalt de expertiză în crearea și în implementarea de soluții integrate de management. Ne concentrăm activitatea pe definirea, proiectarea și modelarea, execuția și automatizarea proceselor de business, cu scopul de a transforma procedurile operaționale și de management ale clienților în procese logice automate.

Sursa: Enterprise Concept