Endava continuă programele de angajare pentru absolvenți şi lansează School for Mobile Apps

Endava, una dintre principalele companii de servicii IT din regiune, continuă programele de pregătire și angajare destinate tinerilor la început de carieră şi lansează din 2 septembrie, în centrul din Cluj-Napoca, proiectul School for Mobile Apps (Şcoala pentru dezvoltarea de aplicaţii mobile). Noul program se adresează în special absolvenţilor de specializări IT sau dezvoltatorilor software juniori și se va desfăşura pe o perioadă de trei luni, iar la finalul perioadei participanții în acest program vor putea continua să-şi dezvolte cariera în cadrul Endava.

„Dintre toţi candidaţii, vom selecta aproximativ 10 participanţi care, timp de trei luni de zile, vor beneficia de training-uri intensive pe tehnologiile mobile, Android și iOS, fiind permanent îndrumaţi de către profesionişti IT din cadrul Endava. Pe toată durata programului, tinerii selectaţi vor avea contract de muncă pe perioadă determinată, urmând ca, la finalul programului, aceştia să poată continua să-şi dezvolte cariera în cadrul companiei sub contract pe perioadă nedeterminată”, a explicat Diana Bocăneală, Head of Talent Management și Recruitment în centrul Endava din Cluj-Napoca. Termenul limită pentru depunerea CV-urilor este 20 august, iar cei selectați vor începe training-urile în 2 septembrie.

School for Mobile Apps este un program derulat pentru prima dată de către Endava în România, la Cluj-Napoca, în cadrul centrului de excelenţă în Digital Media al companiei, specializat în dezvoltarea de platforme digitale complexe care suportă canale multiple, incluzând web, mobile și interactive TV. În domeniul tehnologiilor mobile, Endava lucrează cu echipe de proiect mari și cu un nivel tehnic ridicat, pentru a dezvolta aplicații mobile în cadrul unor proiecte de anvergură derulate de branduri foarte cunoscute, dintre care unele au peste 1 milion de utilizatori finali pe piețele din Europa de Vest.