Eficienţă crescută cu AXIGEN 7.6 şi instant messaging

GECAD Technologies, dezvoltatorul soluţiilor profesionale de mesagerie electronică AXIGEN (http://www.axigen.com), anunţă lansarea comercială a versiunii AXIGEN 7.6, cu noi instrumente de administrare şi automatizare, dar şi posibilitatea de a accesa un serviciu de instant messaging direct din interfaţa AXIGEN Ajax WebMail. 

AXIGEN 7.6 contribuie la îmbunătăţirea eficienţei administratorilor de sistem şi a managerilor IT. Noua versiune reduce timpul necesar configurării şi mentenanţei serverului de mail graţie noilor funcţii CLI precum suportul integrat pentru backup incremental, actualizarea automată a conectorului pentru Outlook pe staţiile de lucru ale utilizatorilor finali, precum şi abilitatea de a elibera spaţiul de stocare prin eliminarea mesajelor unor utilizatori anume sau din folderele publice.

Începând cu versiunea 7.6, AXIGEN extinde şi capabilităţile de comunicare pentru companii şi furnizorii de servicii (Service Providers), oferind posibilitatea de a integra funcţii IM (Instant Messaging) în interfaţa Ajax WebMail. Soluţia permite utilizatorilor să poarte discuţii şi să colaboreze cu alţi colegi în timp real, să îşi configureze singuri statusul sau lista de prieteni şi să vadă cine este disponibil pentru contactare imediată. Acest tip de mesagerie completează perfect capabilităţile de comunicare prin e-mail ale AXIGEN, facilitând lucrul în echipă şi derularea mai multor proiecte în acelaşi timp.

“Eficienţa este scopul principal. AXIGEN 7.6 pemite accelerarea ciclurilor de business reducând volumul de muncă al departamentului IT şi bugetul alocat acestuia. IM-ul creşte productivitatea prin punerea la dispoziţia angajaţilor a unui instrument de comunicare şi colaborare în timp real. Serviciul de instant messaging este, de asemenea, un nou pas AXIGEN către comunicarea integrată”, spune Gabriela Mechea, CEO GECAD Technologies/AXIGEN.

Odată cu lansarea versiunii 7.6, toţi utilizatorii şi partenerii AXIGEN sunt invitaţi să participe la localizarea interfeţei de administrare prin Web (WebAdmin) a serverului AXIGEN. Pentru detalii, contactaţi echipa AXIGEN la info@axigen.com.

Una dintre primele platforme de mesagerie electronică din lume, potrivit The Radicati Group, AXIGEN se concentrează puternic pe îndeplinirea nevoilor de business ale companiilor de toate mărimile, fie direct, fie prin intermediul furnizorilor de servicii care operează după modelul Software as a Service (SaaS). Câştigător al premiului de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria servere de comunicaţii, AXIGEN a devenit în ultimii ani soluţia de mesagerie preferată pentru un număt tot mai mare de companii din întreaga lume, de la furnizori de servicii de Internet şi de hosting, până la corporaţii de mari dimensiuni.

Despre Gecad Technologies şi AXIGEN

Înfiinţată în 2001, compania Gecad Technologies SA, membră a GECAD Group şi certificată ISO 9001:2008, dezvoltă şi comercializează AXIGEN, o platformă integrată de e-mail, calendar şi colaborare, dezvoltată în jurul unei tehnologii de server de mail unice, construită pentru cei care au nevoie de o soluţie de comunicare rapidă şi sigură. În prezent, AXIGEN este distribuită la nivel internaţional de peste 300 de parteneri din 100 de ţări şi gestionează traficul de e-mail pentru mai mult de 11.000 de companii.

Echipa de profesionişti AXIGEN, cu peste 15 ani de experienţă în domeniul mesageriei şi securităţii IT, dezvoltă produse tehnologice de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecure™, AXIGEN SmartProcessing™ şi AXIGEN UltraStorage™. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi www.axigen.com.

Sursa: Gecad Technologies