Echipa ISDC a atins 200 de specialişti IT

ISDC a angajat anul acesta peste 70 de persoane şi a atins, la finalul lunii august, pragul de 200 de angajaţi.

Compania urmăreşte să crească cu încă 15% numărul angajaţilor din centrul de la Cluj până la sfârşitul anului, în toate ariile tehnologice.

Financiar, creşterea estimată pentru acest an este de 30%, iar ISDC urmăreşte dezvoltarea afacerii prin extinderea în România

Cluj, 31 august 2011. ISDC, companie europeană de servicii şi soluţii IT cu propriul centru tehnologic la Cluj, a ajuns la pragul de 200 de angajaţi, după ce 70 de persoane s-au alăturat companiei în primele opt luni ale acestui an, confirmând ritmul constant de creştere al companiei de la an la an.

Până la finalul lui 2011, ISDC urmăreşte să crească cu încă 15% numărul angajaţilor, mai ales ca urmare a extinderii portfoliului de clienţi din sectorul financiar-bancar. Compania are posturi disponibile în toate ariile tehnologice, precum Java, .Net, Business Intelligence, Testing. Angajările se vor face la toate nivelurile de experienţă: de la junior la senior developer, precum şi în posturi de Team Leader sau Architect.

Pe segmentul de programe dedicate juniorilor,  ISDC a încheiat recent programul de internship, prin care a dat ocazia unor studenţi talentaţi să facă practică într-un mediu apropiat celui de muncă. Aceştia au lucrat la un proiect real – o aplicaţie web-based de management al riscului dezvoltată în Java, care le va îmbogăţi portofoliul profesional. Totodată, majoritatea participanţilor la internship îşi vor începe cariera la ISDC, de această dată în calitate de angajaţi pe poziţii de junior developer.

“Numărul de 200 de angajaţi este în concordanţă cu ambiţia noastră de a fi un partener tehnologic inovator şi agil pentru business şi o companie cu oameni talentaţi şi ambiţioşi. Experienţa de până acum în România ne-a confirmat că există mulţi specialişti pasionaţi de tehnologie care sunt motivaţi să îşi dezvolte o carieră contribuind la succesul clienţilor noştri şi, implicit, al ISDC”, a declarat Eddy Vermeire, CEO al ISDC.

Vermeire a anunţat că, în ciuda instabilităţii pronunţate de pe piaţă, ISDC caută noi oportunităţi pentru a extinde afacerea în România. „Deşi piaţa continuă să fie volatilă, succesul nostru se bazează pe experienţa oferită clientului: apropiere, flexibilitate, calitate. Derulăm proiecte agile pentru clienţi care sunt lideri de piaţă la nivel european, cum ar fi Rabobank, Pink Healthcare sau Thomas Cook. Investim substanţial în inovaţie, în aşa fel încât clienţii noştri să beneficieze de aplicaţii inovatoare (Internet, Mobile, Social Media), inteligente (baze de date, analiză în timp real) şi integrate, în combinaţie cu servicii cu valoare adăugată prin soluţii şi componente reutilizabile.  Financiar, estimăm o creştere de 30% pentru acest an şi un procent similar pentru anul vitor. Totodată, intenţionăm să explorăm şi alte oraşe din România pentru a ne extinde afacerea”, a spus Vermeire.

 

Despre ISDC

ISDC– Integrated Systems Development Corporation – este o companie europeană de servicii IT cu sediul central în Hilversum (Olanda) şi propriul centru tehnologic la Cluj (România), activă pe piaţă de mai bine de 20 de ani. Ca pionier în nearshore, ISDC şi-a rafinat modelul de business de-a lungul anilor, transformându-se într-o companie de top, specializată în conectivitate şi integrare, soluţii BI şi data warehousing, dar păstrându-şi expertiza de bază în dezvoltarea şi modernizarea de software în Microsoft .NET, Java/Opensource, Oracle şi SAP, în special pentru sectorul financiar-bancar şi medical olandez.

 

Ambiţia noastră curentă – ISDC 3.0 – înseamnă pasiune autentică pentru clienţi, soluţii şi tehnologie, iar angajamentul nostru este de a rămâne competitivi pe piaţa europeană şi de a fi recunoscuţi ca o companie dinamică şi inovativă.

 

Mai multe informaţii despre proiectele, clientii şi provocările noastre: http://portal.isdcezine.eu

Sursa: ISDC