E-mail AXIGEN pentru utilizatorii My Moldtelecom

GECAD Technologies, dezvoltatorul soluţiilor profesionale de mesagerie electronică AXIGEN (http://www.axigen.com), şi Moldtelecom, operatorul naţional de telecomunicaţii din Republica Moldova (http://www.moldtelecom.md), anunţă lansarea Webmail.md, un serviciu gratuit de e-mail având la bază soluţia AXIGEN. Webmail.md este parte a unei noi game integrate de servicii şi aplicaţii dezvoltate pe platforma online My Moldtelecom.

Prin această platformă, Moldtelecom oferă acces la o serie de servicii de informare şi divertisment de ultimă oră. Scopul proiectului este crearea unei comunităţi virtuale dedicate celor peste 170.000 de clienţi Moldtelecom, dar şi altor utilizatori de Internet. Astfel, pe lângă Webmail.md, serviciul de e-mail dezvoltat pe baza AXIGEN, portalul oferă servicii performante de hosting, file sharing, jocuri online sau video streaming, permiţând utilizatorilor să îşi îmbunătăţească comunicarea şi experienţa online prin accesul la tehnologii şi aplicaţii web de primă clasă, cu costuri zero.

„Am ales AXIGEN pentru flexibilitatea şi scalabilitatea soluţiei, pentru posibilităţile de integrare cu alte aplicaţii şi, nu în ultimul rând, pentru raportul preţ / calitate. Am dorit o platformă flexibilă şi

în acelaşi timp solidă, care să facă faţă unui număr mare de conturi şi să permită un nivel înalt de personalizare. Securitatea a fost, de asemenea, o condiţie esenţială în selectarea AXIGEN”, declară Vitalie Iurcu, directorul general al Moldtelecom S.A.

„Colaborarea cu Moldtelecom demonstrează, încă o dată, faptul că AXIGEN este o soluţie completă, care răspunde cerinţelor furnizorilor de servicii. Performanţa şi adaptabilitatea sa, capabilităţile avansate de configurare, mentenanţa uşoară, dar şi posibilitatea personalizării serviciului de email sunt alte atribute importante care ne-au recomandat pentru acest proiect de mare anvergură”, declară Gabriela Mechea, CEO la GECAD Technologies / AXIGEN.

Webmail.md oferă abonaţilor acces gratuit la funcţionalităţile avansate de mesagerie electronică şi de calendar ale AXIGEN. Utilizatorii serviciului pot comunica de oriunde şi oricând, accesând contul de mail printr-o interfaţă Webmail prietenoasă, cu multiple opţiuni de configurare şi de personalizare a spaţiului de lucru, dar şi prin clienţi de e-mail de tip desktop sau de pe telefonul mobil. AXIGEN permite, de asemenea, importarea listelor de contacte din alte conturi de e-mail cum ar fi cele de Yahoo! sau Gmail. Serviciul este disponibil la adresa http://webmail.md

Una dintre primele platforme de mesagerie electronică din lume, potrivit The Radicati Group, AXIGEN se concentrează puternic pe îndeplinirea nevoilor de business ale companiilor de toate mărimile, fie direct, fie prin intermediul furnizorilor de servicii care operează după modelul Software as a Service (SaaS). Câştigător al premiului de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria servere de comunicaţii, AXIGEN a devenit în ultimii ani soluţia de mesagerie preferată pentru un număt tot mai mare de companii din întreaga lume, de la furnizori de servicii de Internet şi de hosting, până la corporaţii de mari dimensiuni.

Despre Gecad Technologies şi AXIGEN

Înfiinţată în 2001, compania Gecad Technologies SA, membră a GECAD Group şi certificată ISO 9001:2008, dezvoltă şi comercializează AXIGEN, o platformă integrată de e-mail, calendar şi colaborare, dezvoltată în jurul unei tehnologii de server de mail unice, construită pentru cei care au nevoie de o soluţie de comunicare rapidă şi sigură. În prezent, AXIGEN este distribuită la nivel internaţional de peste 300 de parteneri din 100 de ţări şi gestionează traficul de e-mail pentru mai mult de 11.000 de companii.

Echipa de profesionişti AXIGEN, cu peste 15 ani de experienţă în domeniul mesageriei şi securităţii IT, dezvoltă produse tehnologice de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecure™, AXIGEN SmartProcessing™ şi AXIGEN UltraStorage™. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi www.axigen.com

Despre Moldtelecom S.A.

Operatorul naţional de telecomunicaţii din Republica Moldova, Moldtelecom oferă servicii şi produse de cea mai înaltă calitate. Compania a fost înfiinţată în 1993 şi este lider pe piaţa de comunicaţii din Moldova, oferind servicii de încredere, inovatoare şi uşor de utilizat, de la tradiţionala telefonie fixă până la cele mai avansate servicii de Internet de bandă largă, televiziune digitală şi telefonie mobilă 3G.

Combinaţia perfectă de tehnologii moderne şi management flexibil contribuie la asigurarea clienţilor cu servicii performante. Implementarea serviciilor de Internet şi transport date, telefonie mobilă, IP telefonie, VideoTelefonie, cartele preplătite tête-à-tête, Numărul Verde,  Allodin ş.a. sunt o dovadă în plus a intenţiilor Moldtelecom de a promova şi în continuare tot ce este actual şi util, pentru a fi mereu în pas cu cerinţele pieţei. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.moldtelecom.md.

Sursa: GECAD Technologies