Discount de 50% pentru aplicaţia de salarizare din ERP Transart

Transart anunţă promoţia lunii martie 2011, prin care companiile ce achiziţionează în această lună aplicaţia de Salarizare beneficiază de un discount de 50% din valoarea licenţei.

Fie că este utilizată integrat cu una din aplicaţiile B-ORG, Neomanager 7 sau Neomanager 5, fie că este folosită ca modul independent în birouri de contabilitate, aplicaţia de Salarizare a trecut recent testul „de foc” al depunerii cu succes a Declaraţiei 112  de către clienţii Transart, fiind la zi cu ultimele modificări legislative.
                       
Utilizată în prezent de peste 350 companii, cu cele mai diverse domenii de activitate, aplicaţia de Salarizare a primit recent recunoaşteri, legate de generarea şi depunerea cu succes a Declaraţiei 112:
                      
Cel puţin în judeţul Cluj, am fost printre primii care au putut înregistra fără probleme Declaraţia 112, ea fiind acceptată atât în modalitatea de depunere online cât şi în varianta depunerii pe CD. Raportându-mă la experienţa altor colegi de breaslă, care foloseau alte aplicaţii şi cu care am comunicat în această perioadă, pot spune că Transart a fost primul producător de software care a furnizat un update de calitate al aplicaţiei de Salarizare. Vreau să spun că, deşi am avut situaţii destul de complexe la mai multe firme, generarea corectă a Declaraţiei 112 a funcţionat din prima şi a funcţionat corect”, declară Emilia Puşcaş, Administrator Dev Consult, Cluj-Napoca.
                                  
Deşi nimeni nu a ştiut de la bun început cum se va putea genera şi depune D112, echipa de analiză Transart a prins rapid esenţa şi spiritul modificărilor şi a venit cu o soluţie care din punctul meu de vedere este cea mai potrivită abordare. Faptul că am un control complet asupra conţinutului Declaraţiei 112, că o pot arhiva în varianta listată cu detalii complete, fără a fi obligată să interpretez XML-ul ataşat, au fost detalii importante pentru mine. Însă cel mai mult am apreciat faptul că, deşi am avut cele mai diverse situaţii posibile la un număr mare de firme, Declaraţia D112 a fost corect generată încă de la primul kit furnizat de Transart. Mai mult, toate declaraţiile generate astfel au fost validate prin mecanismele oferite pe site-ul ANAF”,  declară Iuliana Foalea, Administrator IF Consulting, Cluj-Napoca.
                                       
Sursa: Transart preluat de Agora