DELL Solutions Tour 2013 aduce în România cele mai noi soluţii IT

Cele mai noi soluţii IT vor fi prezentate la Bucureşti, pe 2 iulie, în cadrul Dell Solutions Tour 2013, un eveniment special dedicat clienţilor business şi partenerilor Dell, în programul căruia sunt incluse ateliere de lucru, conferinţe şi o expoziţie interactivă.

În ultimii patru ani, Dell a investit mai mult de 10 de milioane de dolari în dezvoltarea de soluţii inovatoare menite să satisfacă nevoile utilizatorilor şi care să le permită să fie eficienți la un cost mai mic, prin integrarea acestora în activitatea lor.

În cadrul Dell Solutions Tour vor fi prezentate platformele flexibile de Stocare de Date Dell care pot oferi companiilor agilitate în accesarea şi utilizarea datelor şi Soluţiile de Mobilitate Dell, care pot ajuta organizaţia să dezvolte şi să implementeze strategii care oferă beneficiile BYOD. Acestea acţionează împotriva riscurilor, protejând dispozitivele companiei şi angajaţilor în mediile fizice, virtuale şi de tip cloud.

În cadrul expoziţiei, vizitatorii pot vedea şi testa douăzeci de noi modele de laptopuri şi desktop-uri Dell şi pot afla mai multe informaţii despre noile servere, staţii de lucru şi sisteme de stocare. De asemenea, va fi prezentat Dell PowerEdge VRTX, prima soluţie IT convergentă, creată special pentru birouri aflate la distanţă şi birouri de mici dimensiuni, cu capabilităţi din clasa enterprise, într-un design compact ce economiseşte spaţiu.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Conferinţe World Trade Center – Hotel Pullman, Bucureşti, 2 iulie 2013.

Dell Solutions Tour 2013 reprezintă o serie de evenimente de o zi şi acoperă 22 oraşe din regiunea EMEA în perioada iunie-octombrie 2013.

Pentru mai multe informaţii despre agenda evenimentului: Cecilia Gheorghe / cecilia.gheorghe@dccom.ro.

SURSA: ComputerWorld

Etichete: