Cu peste 500 000 de utilizatori, Softelligence intră în topul internațional al furnizorilor de soluții cloud

Softelligence se alatură Windows Azure Circle Partner, grup de companii ce au obținut cele mai bune rezultate la nivel mondial în livrarea de soluții bazate pe cloud 

București, 12 februarie 2014: Softelligence, compania românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software e-Business, a fost selectată în programul Windows Azure Circle Partner, grup al partenerilor de top Microsoft care oferă servicii de planificare de deployment organizațiilor interesate de migrarea în cloud prin intermediul Windows Azure. Programul oferă companiei o serie de beneficii, printre care și accesul la o rețea internațională de experți, pentru ca aceasta să-și poată ajuta la rândul său clienții în dezvoltarea infrastructurii și a aplicațiilor.

Softelligence se numără printre cele mai importante companii din România care au adoptat tehnologia de cloud computing, utilizând Microsoft Windows Azure în 2010 pentru susținerea suitei sale de soluții, Softelligence e-Business Suite, pentru a oferi disponibilitate maximă clienților săi. Mișcarea strategică a fost urmată de semnarea unui Enterprise Agreement cu Microsoft în 2012, prin care suita de e-Business a trecut complet în cloud și a redus semnificativ costurile și riscurile de administrare. Compania numără la momentul actual peste 500 000 de utilizatori în cloud și este, totodată, unul din liderii de piață între membrii Microsoft Partner Network pe segmentul de CRM, pentru doi ani consecutiv.

Faptul că am fost selectaţi de Microsoft ca membru Windows Azure Circle demonstrează capacitatea Softelligence de a livra clienților săi soluții complexe, de talie internațională, bazate pe platforma Windows Azure. Vorbim de un top al companiilor care s-au diferențiat nu doar prin expertiză tehnică și inovație, ci și printr-o foarte bună înțelegere a nevoilor clienților pe care îi deservesc”, a afirmat Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

Recunoaşterea ca partener în cadrul Windows Azure Circle Program demonstrează capacitatea Softelligence de a furniza soluţii cloud publice care vin în întâmpinarea provocărilor de astăzi ale firmelor”, a declarat Phil Sorgen, vicepreşedinte Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. „Prin alăturarea la Windows Azure Circle, Softelligence şi-a demonstrat cunoştinţele în ceea ce priveşte tehnologiile cloud Microsoft şi eforturile continue pentru succes în viitorul soluţiilor cloud publice.”

Microsoft Partner Network ajută membrii să își solidifice abilităţile, pentru a-și demonstra poziţia de top pe piaţa celor mai noi tehnologii, pentru a-și servi mai bine clienții și pentru a se conecta cu ușurință cu una dintre cele mai active și diversificate rețele de business din lume.