Cristian Herghelegiu se alătură echipei GECAD ePayment

Cristian Herghelegiu, cunoscut profesionist din industria IT, software şi SaaS, se alătura echipei GECAD ePayment începând cu data 1 mai 2011.

Cristian va coordona activitatea de business development şi iniţiative strategice a companiei noastre. Fiind un bun cunoscător al industriei de software în care activează de peste 13 ani şi având puternice legături în mediul online, Cristian va coordona toate proiectele de dezvoltare a platformei ePayment şi extindere a companiei la nivel regional”, spune Daniel Nicolescu, CEO al GECAD ePayment.

Sunt bucuros să lucrez împreună cu Daniel Nicolescu şi echipa GECAD ePayment la construirea strategiei de business a companiei şi la identificarea unor noi oportunităţi de afaceri în domeniul plăţilor online. Voi rămâne ancorat în continuare în IT şi SaaS, prin compania proprie dar, personal, mă voi concentra mai mult, în viitorul apropiat, pe serviciile financiar-bancare pentru a dezvolta împreună cu ePayment strategia companiei pe termen scurt şi mediu”, declară  Cristian Herghelegiu.
                  
Cristian Herghelegiu se alătura echipei de peste 30 de specialişti în comerţ electronic şi online business development a GECAD ePayment, companie aflată în prezent în plin proces de extindere şi diversificare a operaţiunilor pe piaţa românească şi regionala, în urma achiziţionării pachetului majoritar de acţiuni de către grupul Allegro/Naspers.
                        
Sursa: GECAD ePayment