Costuri operaţionale mai reduse pentru companiile din retail şi HoReCa cu o soluţie de la Wizrom

Competiţia şi presiunea contextului economic, care au redus disponibilitatea consumatorilor de a cheltui la fel ca în anii trecuţi, au impus companiilor din domeniile retail şi HoReCa să adopte soluţii de eficientizare a operaţiunilor.
Astfel, numeroase companii din retail şi HoReCa, cu peste 500 de POS-uri, au implementat de la începutul anului soluţia WizRetail, special creată pentru a acoperi cerinţele retailerilor cu un volum mare şi flux rapid de vânzări.

„Vorbim de peste 500 de magazine şi restaurante în care personalul utilizează WizRetail, un instrument esenţial pentru managerii din domeniu, în care viteza de reacţie la cerinţele clienţilor şi capacitatea de a-ţi coordona demersul de vânzare cu disponibilul din stoc sunt cruciale. Parte a acestui succes o datorăm reţelei noastre de parteneri, la nivel naţional, reţea aflată în continuă expansiune şi pentru care pregătim un program special de stimulare”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

WizRetail este soluţia optimă pentru restaurante, cafenele, baruri (permite transmiterea automată a comenzilor către bucătărie, gestionarea reţetarelor şi administrarea promoţiilor, inclusiv cele de tip „Happy hour”), depozite şi magazine (oferind avantajul de a putea urmări în timp real disponibilitatea stocurilor şi evoluţia vânzărilor), lanţuri comerciale (asigurând vizibilitatea vânzărilor multi-locaţie).

Soluţia propusă de Wizrom pentru retaileri şi companiile din HoReCa permite automatizarea tuturor operaţiunilor, de la recepţia mărfurilor şi până la vânzare, obţinerea de informaţii corecte despre vânzări/ stocuri/ preţuri în orice moment, fidelizarea clienţilor prin promptitudine şi oferirea de servicii de calitate şi multe altele, precum controlul angajaţilor.

Datorită ritmului alert al activităţilor pentru care este concepută şi funcţionalităţilor pe care le înglobează, soluţia WizRetail poate fi utilizată în doar câteva zile de la achiziţie, iar amortizarea investiţiei este foarte rapidă.

 

SURSA: Wizrom