Comunicare și colaborare la potențial maxim cu Axigen 8.0

GECAD Technologies, dezvoltatorul soluțiilor profesionale de mesagerie electronică AXIGEN (http://www.axigen.com), anunță astăzi lansarea versiunii comerciale 8.0 a platformei sale integrate de e-mail, calendar și colaborare. AXIGEN 8.0 oferă utilizatorilor beneficiile unei interfețe complete Ajax WebMail, precum și o mai bună conectivitate cu clientul de e-mail Outlook și administrare fără efort.

AXIGEN 8.0 permite utilizatorilor să organizeze și să partajeze calendare, liste de sarcini și note din interfața Ajax WebMail. Mai mult decât un instrument de productivitate extrem de eficient, clientul de e-mail Web al soluției AXIGEN este foarte flexibil, cu o interfață Ajax prietenoasă ce se apropie de cea a aplicațiilor de tip desktop și permite utilizatorilor să-și gestioneze cu ușurință inbox-urile de mari dimensiuni sau calendarul de afaceri, direct din browserul de Internet. Pentru a sprijini utilizatorii din toată lumea, versiunea 8.0 introduce, de asemenea, o serie de traduceri pentru AXIGEN Outlook Connector (ex.: germană, italiană, rusă, chineză) și reduce la minim efortul de administrare a platformei.

„Dorim să oferim companiilor de toate dimensiunile și furnizorilor de servicii soluția avansată de e-mail, calendar și colaborare de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi, iar AXIGEN 8.0 confirmă misiunea noastră”, spune Gabriela Mechea, CEO GECAD Technologies/AXIGEN. „Această versiune este extrem de importantă deoarece dovedește maturizarea Axigen, acum pe deplin capabil să furnizeze ingredientele potrivite ce alcătuiesc o soluție de mesagerie completă”, adaugă Gabriela Mechea.

Una dintre primele platforme de mesagerie electronică din lume, potrivit The Radicati Group, AXIGEN se concentrează puternic pe îndeplinirea nevoilor de business ale companiilor de toate mărimile, fie direct, fie prin intermediul furnizorilor de servicii care operează după modelul Software as a Service (SaaS). Câștigător al premiului de excelență ServerWatch 2007 la categoria servere de comunicații, AXIGEN a devenit în ultimii ani soluția de mesagerie preferată pentru un număt tot mai mare de companii din întreaga lume, de la furnizori de servicii de Internet și de hosting, până la corporații de mari dimensiuni.

Despre Gecad Technologies și AXIGEN

Înființată în 2001, compania Gecad Technologies SA, membră a GECAD Group și certificată ISO 9001:2008, dezvoltă și comercializează AXIGEN, o platformă integrată de e-mail, calendar și colaborare, dezvoltată în jurul unei tehnologii de server de mail unice, construită pentru cei care au nevoie de o soluție de comunicare rapidă și sigură. În prezent, AXIGEN este distribuită la nivel internațional de peste 300 de parteneri din 100 de țări și gestionează traficul de e-mail pentru mai mult de 11.000 de companii.

Echipa de profesioniști AXIGEN, cu peste 15 ani de experiență în domeniul mesageriei și securității IT, dezvoltă produse tehnologice de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecure™, AXIGEN SmartProcessing™ și AXIGEN UltraStorage™. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați www.axigen.com.

Sursa: GECAD Technologies