Computaris anunță rezultate pozitive în 2016 și perspectivele pentru 2017

Computaris International Ltd., companie specializată în dezvoltare de software și integrare de sisteme pentru furnizori de software și servicii de telecomunicații, anunță rezultate pozitive în 2016 și perspectivele de dezvoltare pentru 2017.

În 2016 Computaris a adăugat la portofoliul său de clienți peste 10 noi companii de top pe piața de tehnologie și telecom din Europa și America de Nord.

Pentru a susține clienții și proiectele nou demarate în Asia de Sud-Est, Computaris a deschis un nou birou în Filipine, având în plan extinderea echipei locale pe parcursul anului 2017. Acesta este al doilea birou al companiei în Asia, după cel deschis în Malaezia în 2009, și al 10-lea în lume.

Anul 2016 a adus un număr semnificativ de oportunități și proiecte cu echipe de experți dedicate clienților, proiecte ce vor continua și în 2017. Astfel, compania anunță planuri de recrutare a peste 50 de ingineri software seniori, ingineri de testare și programatori juniori care se vor alătura echipei în prima parte a anului 2017. Pe măsură ce compania își continuă traiectoria de creștere, Computaris intenționează să își extindă birourile din mai multe locații. Un prim pas a fost făcut în luna ianuarie a acestui an prin mutarea biroului din Galați într-o locație nouă, mai spațioasă.

“2016 a pus bazele unei dezvoltări substanțiale. Perspectivele pentru 2017 sunt pozitive în ceea ce privește obținerea de noi clienți și generarea de venituri din oportunitățile deschise în Europa, America de Nord și America Latină. De asemenea, cu suportul expertizei existente la nivelul grupului R Systems, intenționăm să abordăm verticale noi precum healthcare, asigurări, IPTV, analytics, continuând totodată să ne concentrăm pe dezvoltarea expertizei actuale în zona tehnologiilor NFV, OpenStack”, a declarat Raluca Rusu, CEO Computaris International.

Etichete: