Companiile de producţie pot reduce cu 40% timpul de aprovizionare

Peste 20 de companii româneşti au ales componenta de Management al Producţiei din cadrul SIVECO Applications 2020 pentru a-şi majora cu 15% volumul de producţie şi pentru a-şi creşte cu 50% controlul fluxurilor de numerar.

„Factorii de decizie din companii au acum la dispoziţie informaţiile şi instrumentele necesare în fundamentarea unei politici de producţie eficiente şi riguros organizate. Componenta de Management al Producţiei permite definirea unui flux transparent de procese, uşor de coordonat şi urmărit, atât din punct de vedere al alocării şi utilizării resurselor, cât şi al calităţii produsului final”, a declarat Dănuţ Stoian, Project Manager în cadrul SIVECO Romania.
Cu ajutorul SIVECO Applications, producătorii îşi pot eficientiza bugetele prin reducerea controlată a stocurilor şi pot reduce cu până la 40% timpul alocat aprovizionării specifice activităţii de producţie.
Sistemul EAS (Enterprise Application Suite) SIVECO Applications 2020 acoperă toate activităţile specifice sectorului de producţie, răspunzând nevoilor stringente de integrare ale companiilor de producţie.
Aplicaţia de Management al Producţiei este una dintre componentele de referinţă ale sistemului integrat, implementată cu succes în numeroase organizaţii din diverse industrii, de la producţia discretă la cea continuă, pe diferite modele de producţie.
Printre companiile care au ales componenta de Management al Producţiei se numără: Kathrein Romania, cel mai important producător naţional şi exportator de antene, Aerostar Bacău, casă de integrare, fabricaţie, modernizări şi mentenanţă pentru sisteme defensive terestre şi GRIRO SA, producător de utilaje tehnologice complexe folosite în domenii ca Petrol şi Gaze, Chimie şi Îngrăşăminte, Energie, Mediu sau Metalurgie.
SURSA: SIVECO
Etichete: