Codespring este Partener Techsylvania – unul din cele mai mari evenimente ITC din ECE

Codespering are plăcerea de a prezenta, în calitate de Partener, TECHSYLVANIA – un eveniment de tehnologie și inovație complet nou ce va fi pus în scenă în Cluj-Napoca, Români, 31 Mai – 1 Iunie 2014.  Elita echipelor de conducere ale companiilor Telenav, Zynga, Websummit și multe altele se vor alătura evenimentului pentru a împărtăși publicului din experiența lor.  Audiența va fi formată din experți și inovatori din domeniul dezvoltării software, ca urmare a obeictivului asumat de echipa Techsylvania de a promova dezvoltarea tehnologică și inovația în zona Clujului.

Despre Cluj-Napoca

Suficient de aproape de Belgrad, Budapesta, Sofia, Kiev sau București, Cluj-Napoca este un oraș cu o locație strategică din Estul Europei, ce a fost nominalizată Capitală Europeană a Tineretului în 2015 și una din cele mai primitoare orașe din Europa – conform studiilor oficiale realizate de Comisia Europeană.

Evenimentul

Techsylvania este un eveniment complex: acesta începe cu un hackathon de 24 de ore pe data de 31 mai și continuă cu o conferință internațională TIC pe data de 2 iunie 2014.

Hackathon-ul din cadrul evenimentului Techsylvania este dedicat acelor dezvoltatori ce doresc să pună bazele unor aplicații cu potențial disruptiv în domeniul tehnologiilor purtabile (“wearable”) și conectate.  În plus, participanții la eveniment vor avea șansa să testeze dispozitivele pe care le vor pune la dispoziție partenerii oficiali ai evenimentului Techsylvania.  În final. Fiecare echipă va prezenta produsul realizat în fața publicului pentru a convinge despre potențialul acestuia. Cele mai bune proiecte vor fi premiate, iar primele 3 echipe vor obține intrare liberă la conferință și șansa de a prezenta produsul în fața unei audiențe mai largi – cea din cadrul conferinței.

Cea de-a doua parte a evenimentului este conferința. Specialiști din domeniu vor avea șansa de a găsi noi surse de inspirație, de a întâlni parteneri de afaceri și de a interacționa cu persoane ce au aceleași centre de interes.

Vorbitori

Techsylvania se remarcă prin vorbitorii de calibru: Marcus Segal (Fostul COO al Diviziei Casino de la  Zynga / Antreprenor Rezident la The Summit), Paddy Cosgrave (Fondator  The Summit și F.ounders ), Jack Levine (Fostul DG al Digg / Fondator și CEO al Electric Objects), HP Jin (Co-Foundator, Președinte și CEO Telenav) Aryk Grosz (CTO Mixbook / Mosaic / Montage) și mulți alții. Lista nu se oprește aici; în curând noi nume vor fi anunțate de catre echipa organizatorică.

Despre Techsylvania

Fiind la prima sa ediție Techsylvania promite să participle la revoluționarea ecosistemului tehnic local și să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea acestuia. Coordonat de Vlad Ciurca și Oana Petruş, Techsylvania are în spate o echipă consultativă de excepție. Performanțele atinse cu oaczia altor evenimente este o garanție a succesului acestui eveniment: 3 ediții remarcabile ale Startup Weekend Cluj, dezvoltarea rețelelor Romanian Managers Cluj cu peste 800 membri și Maramureş Business Club, la care se adaugă initiative specială în cadrul proiectelor educative pentru studenți precum #defineCluj.

Techsylvania este organizat cu sprijinul active al Garanti Bank, Telenav, HOLA Media, YOPESO, Withings, CODESPRING și Harpoon.

Parteneri media: Startup Weekend, Today Software Magazine, Liga Studentilor Romani din Straintate, C.A.E.S.A.R., Akcees, #defineCluj, GadgetTrends Magazine şi Cluj Hub.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă invităm să accesați: www.techsylvania.co

Etichete: