Cluj-Napoca la cea mai mare expoziție de tehnologie mobilă: MWC 2019

Cluj-Napoca: 30% din companiile de dezvoltare software și tehnologia informației care vor reprezente România la cel mai mare eveniment de tehnologii mobile – Mobile World Congress 2019 din Barcelona, în Februarie 2019 – sunt din Cluj-Napoca, Transylvania. Participarea României la MWC 2019 este organizată de ARIES – Asociația Română a Industriei Elecotronice și Software care a promovat constant evenimentul în ultimii 5 ani.

Cluj-Napoca este al doilea oraș (ca mărime) din România și este cunoscut drept “inima Transilvaniei”. Având competențe de elită în domeniul dezvoltării software și inovării, Cluj-Napoca surclasează alte orașe din regiune prin numărul de start-up-uri IT, respectiv ingineri și specialiști angajați în acest sector. Cluj-Napoca este cel mai vivace oraș din Romania, datorită tinerilor care însumează  25% din totalul populației urbane locale, centrului academic și a evenimentelor de talie Europeană:  festivalul de muzică Untold, festivalul Electric Castle, TIFF – festivalul international de film.

Delegația din Cluj la Mobile World Congress va fi formată din 5 companii cu servici ce variază de la  dezvoltare ciclului complet de software, Securitate IT, testare, dezvoltare web până la aplicații mobile le cheie.  Aceste companii sunt Altom Consulting, Arobs, Artlog, Axon Soft și SOFTECH.

Reprezentanții tehnologiilor mobile din Cluj-Napoca mobile technology se vor alătura expoziției MWC care include peste 2,200 de companii din peste 30 de țări, și se va întinde pe o suprafață de 100,000 mp, în 8 hale plus spații outdoor în zona expozițională din Barcelona.  Tot ce este legat de tehncologia mobile va fi acolo, iar delegația din Cluj-Napoca are șansa de a prezenta exemple proprii de dezvoltare IoT, dezvoltare AI, servicii digitale și capacități de inovare.

SOFTECH din Cluj-Napoca, va prezenta competențele de dezvoltare IoT, aplicațiile proprii AI și competențele de dezvoltare soluții mobile complexe. Gama de tehnologii și competențe tehnice ale companiei include dezvoltare full-stack, prototipare rapidă de software și DevOps. Compania oferă d emai bine de 20 de ani soluții software premiate pe plan mondial și și-a păstrat pasiunea pentru noi provocări.

Puteți lua legătura cu SOFTECH la adresa contact@softech.ro sau ne găsiți la Barcelona, la standul din cadrul Pavilionului României la Mobile World Congress 2019.