Clienţii Charisma HCM şi-au depus Declaraţia 112

Producătorul de software TotalSoft, parte a grupui Global Finance, a anunţat finalizarea procesului de implementare a funcţionalităţilor ce permit generarea Declaraţiei 112 în toate companiile care lucrează cu aplicaţia Charisma HCM. Cu  5 zile înainte de temenul final impus de autorităţi pentru depunerea noii declaraţii obligatorii, majoritatea companiilor care lucrează cu sistemul Charisma HCM şi-au încărcat deja cu succes această raportare pe site-ul ANAF.

Charisma HCM a fost adaptată rapid noilor reglementări legislative şi permite acum generarea în timp real a fişierului XML  – Declaraţia 112 – pe care îl transmite automat către programul de validare al ANAF, în urma validării generând documentul obligatoriu, în format PDF, cu semnătura electronică.
                    
Proiectul a fost o adevărată provocare pentru noi mai ales datorită faptului că cerinţele urmărite de autoritatea statului nu au fost foarte clare de la început. Numărul mare de companii care depindeau de noi pentru a-şi depune situaţia corectă şi la timp ne-a impus un ritm alert de lucru pentru finalizarea procesului. Suntem mulţumiţi de performanţa realizată, clienţii noştri putându-se acum concentra asupra altor activităţi”, a spus Lucian Solcan, Director of Operations Charisma HCM, TotalSoft România.
                         
Charisma HCM este cea mai populară aplicaţie de resurse umane şi salarizare din România, utilizată de cca 500 de companii şi gestionează salariile a peste 10% din forţa de muncă activă a României. În anul 2010 sistemul a generat venituri în valoare de peste 2.5 mil Euro.
                       
Sursa: Agora