Charisma Medical Software trece în online

Charisma Medical Software, soluţia dezvoltată de TotalSoft pentru a optimiza procesele specifice spitalelor, clinicilor şi laboratoarelor medicale, prezintă în premieră funcţionalităţi de programare la consultaţii medicale şi de accesare a rezultatelor investigaţiilor online, precum şi posibilitatea de urmărire în timp real a fişelor electronice ale pacienţilor. Astfel, produsul se aliniază la cerinţele de interoperabilitate în domeniul sănătăţii impuse de către Uniunea Europeană.
 
Charisma Medical Software simplifică şi eficientizează interacţiunea furnizorilor de servicii medicale cu pacienţii, reducând cu peste 80% riscurile amânării sau întârzierii unei vizite la cabinetul medical. Soluţia oferă pacienţilor posibilitatea vizualizării medicilor disponibili şi a programelor de lucru, planificarea la consultaţii prin Internet, dar şi acces prin web la rezultatele investigaţiilor medicale.
 
Un alt avantaj este oferit clienţilor corporate, care au posibilitatea verificării rapide a gradului de utilizare a pachetelor de servicii medicale oferite angajaţilor, numele angajaţilor care folosesc aceste servicii, frecvenţa sau tipul serviciilor solicitate, simplificând procesul de centralizare şi urmărire a  costurilor.
 
Charisma Medical Software permite generarea şi urmărirea fişei electronice a pacienţilor între instituţii medicale diferite. Astfel, produsul asigură trasabilitatea datelor pacienţilor în teritoriu, cu o vizibilitate perfectă asupra fişei pacientului, bolilor din trecut, tratamentelor şi medicaţiilor curente, alergii sau alte complicaţii, eliminând erorile umane, repetarea unor investigaţii şi reducând semnificativ costurile operaţionale.
 
Charisma Medical Software este implementată la nivel internaţional în ţări precum Polonia, Ungaria, Cehia sau Estonia şi gestionează peste 4 milioane de pacienţi. Până acum, prin intermediul sistemului au fost procesate 5.000.000 de cereri de analize medicale.

Sursa: Charisma preluat de Agora

Etichete: