Charisma intră pe piața din Austria

TotalSoft, producătorul regional de software, parte a grupului Global Finance, anunță semnarea unui contract cu Deutsche Leasing Austria pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma Enterprise. Deutsche Leasing Austria face parte din grupul Deutsche Leasing ce activează pe piața financiară de peste 40 ani, cu operațiuni pe 3 continente, în 22 de țări. Pe lângă dimensiunea clientului, noul contract marchează intrarea sistemului ERP românesc pe o nouă piață europeană, în numai 5 ani de la internaționalizarea lui. In prima parte a acestui an, Deutsche Leasing Austia a luat decizia achiziționării unui software de tip ERP, pentru automatizarea și optimizarea proceselor specifice, dar și pentru agregarea tuturor informațiilor din sistemul informatic pentru susținerea deciziilor strategice. Compania a efectuat o analiză atentă a mai multor soluții, printre care și una locală. Datorită referințelor excelente obținute de la filialele Deutsche Leasing din România și Bulgaria, utilizatoare ale sistemului Charisma Enterprise de mai mult timp, dar și de notorietatea pe care Charisma o are în Europa de S-E, compania a decis implementarea sistemului de origine românească.

Contractul presupune și implementarea componenței de business intelligence, Charisma Anlyzer care, pe baza informațiilor extrase din sistem, va oferi companiei posibilitatea realizării unor analize de business comparative și deci o viziune în cifre reale, necesară unei modelari superioare a strategiei de business.

Proiectul este prevăzut a se derula pe o perioadă de 3 luni, timp în care întreaga bază de contracte și activitatea administrativă a companiei vor trece exclusiv în soluția Charisma.

Compania TotalSoft este deja prezentă de 3 ani pe piața austriacă prin soluții complexe, bazate pe tehnologiile CRM și SharePoint de la Microsoft, pentru clienți precum grupul OMV Viena sau EconGas. Noul contract marchează extinderea prezenței TotalSoft în mediul de business local. Persoană de contact: Suzana Badea (sbadea@totalsoft.ro; 0744.89.86.20).

Sursa: Computerworld

Etichete: