Charisma ERP anunţă o creştere de 36%

Charisma ERP, soluţia integrată de gestiune a resurselor unei companii, dezvoltată de TotalSoft, a înregistrat o creştere de 36% a veniturilor, comparativ cu anul anterior. Cele mai importante proiecte, care au generat şi cele mai semnificative venituri, au provenit din domeniile retail & distribuţie, servicii şi financiar – bancar. Împreună, cele trei sectoare, au generat peste 80% din veniturile Charisma înregistrate pe piaţa românească.

Charisma ERP se bucură de cea mai mare bază de clienţi în segmentul companiilor medii şi mari din sectorul privat românesc, companii care gestionează, numai pe piaţa locală, afaceri de peste 23 Miliarde Euro.

Proiectele derulate cu peste 60 de grupuri multinaţionale au dus la validarea şi standardizarea proceselor pe fiecare industrie în parte, situaţie care a impus sistemul Charisma în poziţia de lider de piaţă pe trei verticale: distribuţie şi retail, servicii financiare şi construcţii. În aceste sectoare, Charisma ERP deţine o expertiză de necontestat în privinţa practicilor de afaceri, motiv pentru care tot mai multe companii medii optează pentru reorganizarea afacerilor conform proceselor din sistemul Charisma.
                                 
TotalSoft pregateşte lansarea unei noi generaţii a aplicaţiei, Charisma ERP 2011. Noul produs va fi prezentat în premieră în cadrul evenimentului Zilele Charisma, care se va desfăşura în luna noiembrie la Radisson Blue în Bucureşti. Cu această ocazie, TotalSoft oferă un discount de 20% companiilor care se preînregistrează pentru o demonstraţie gratuită la sediul lor, la adresa www.charisma.ro/demo, până la data evenimentului de lansare.
                    
Sursa: TotalSoft preluat de Agora
Etichete: