Charisma Enterprise pătrunde în topul soluţiilor de tip ERP

Charisma Enterprise, soluţia integrată de gestiune a resurselor unei companii, pătrunde în clubul extrem de restrâns al soluţiilor de tip ERP „first tier” din România. După ce a fost clasat de către compania de cercetare de piaţă Pierre Audoin Consultants pe locul 3 în 2009 în topul soluţiilor ERP disponibile pe piaţa locală, după SAP şi Oracle, dar cu cea mai mare dinamică de creştere, sistemul Charisma Enterprise primeşte în 2010 o nouă distincţie din partea grupului financiar de presă FinMedia.
 
Implementat în 11 ţări europene şi oferind o expertiză de necontestat în sectoare ca financiar-bancar, leasing, distribuţie, retail, construcţii, proiectare, servicii, utilităţi sau administraţie publică, sistemul Charisma Enterprise gestionează afaceri de peste 23 Mld Euro doar în România. Astfel, 160,000 de angajaţi din peste 350 de companii naţionale şi multinaţionale din România beneficiază de experienţa acumulată în cei opt ani de la lansarea sistemului pe piaţă. În prezent, Charisma Enterprise domină detaşat verticale ca leasing, retail, distribuţie şi construcţii, oferind soluţii inovatoare, adaptate situaţiei economice dificile, către toate sectoarele de afaceri.
 
Datorită metodologiilor internaţionale pe care le înglobează şi a arhitecturii avansate, care poate susţine cele mai complexe activităţi, Charisma Enterprise a fost clasat recent în categoria first tier, destinată până acum exclusiv ERP-urilor de provenienţă internaţională.  Pe de altă parte, uşurinţa de utilizare, timpul redus de implementare şi implicit costurile scăzute de utilizare diferenţiază net Charisma drept cea mai avantajoasă soluţie ERP disponibilă pe piaţa românească.
 
Premiul „e-ERP First Tier 2009” răsplăteşte performanţa implementării sistemului Charisma în Alpha Bank. Proiectul a fost considerat de specialiştii băncii dept deosebit de complex, datorită desfăşurării simultane cu implementarea sistemului de core banking.
 
Sistemul Charisma Enterprise este disponibil pentru demonstraţii gratuite, la adresa: http://www.charisma.ro/pagina-promo.html. Charisma Enterprise înseamnă 130 de specialişti în analize complexe de procese de afaceri, implementare, dezvoltare de soluţii la cheie şi suport post-vânzare.

Sursa: Totalsoft preluat de Agora

Etichete: ,