CeBIT 2011: RomaniaIT încheie afaceri de euro 3.5 milioane

Comunitatea IT&C declară că CeBIT 2011 a fost un adevărat success; Managerii de top prezenţi în  Hanovra cumulau o putere de cumpărare de 50 MD Euro;

Printre cele  4,200 de companii din circa 70 de ţări, paticiparea României la CeBIT 2011, Hanovra (1-5 martie), sprijinită şi coordonată de ANIS a fost reprezentată de 16 companii IT&C: AllView, Ambo, Arobs, AvanGate, Codespring, Contico Technologies, Direct Vision, Enea, Feper, IQuest, IT Six Global Services, MosaIQ, Pentalog, Ropardo, and RomSoft. Acestea oferă preponderant servicii de dezvoltare software, dar de această dată au fost prezenţi şi retaileri şi producători naţionali de hardware.

În cifre, prezenţa României la evenimentul de elită al industriei IT&C a însemnat: peste o sută de întâlniri b2b directe, o creştere de 100% a numărului de vizitatori specilaizaţi, sesiuni Future Match foarte eficiene, şi afaceri totale estimate de Euro 3.5 milioane, la care se adaugă sute de potenţiali prospecţi.

Pentru a promova industria română de IT&C, standul RomaniaIT a găzduit pe data de 3 Martie 2011 Petrecerea “Seara României”. Un total de 40 de invitaţi speciali au avut ocazia de a afla mai multe despre România şi companiile prezente la târg.

Participarea a peste 500 CIO ai marilor companii internaţionale şi a altor investitori privaţi a avut un impact real asupra calibrului evenimentului. Organizatorii CeBIT 2011 au făcut un effort real de a se asigura că toţi expozanţii sunt bine pregătiţi pentru târg. Tema princială “Work and Life with the Cloud” a tulburat percepţia tuturor despre tendinţele de business şi viaţă.”- declară dl. Széleyes Levente, CEO Codespring şi continuă: “De asemenea, echipa organizatoare din România, condusă de dna. Valerica Dragomir, Director Executiv al ANIS a devenit tot mai bună în coordonarea prezenţei României la târg. Le aducem mulţumiri speciale şi sperăm să avem ocazia să repezentăm din nou România la CeBIT 2012.”

Codespring este o companie de dezvoltare software development şi outsourcing din România, Cluj-Napoca, un promoter activ al ideii de excelenţă în industria română de IT. De-a lungul celor 13 ani de experienţă în relizarea întregului ciclu de dezvoltare software, Codespring şi-a dezvoltat expertiza în peste 15 industrii. www.codespring.ro

###

Contact: dna. Tünde Székely, tel: +40 726 161 638 sau prin e-mail la adresa: szekely.tunde[at]codespring.ro.

Sursa: Codespring

Etichete: