Dell lanseaza noi produse in luna martie

Un sistem de jocuri, un ultrabook și un proiector ultraportabil sunt produsele pe care Dell a anunţat că le lansează până la jumătatea lunii martie pe piaţa românească. Anunţurile au fost făcute de Spyros Papadatos, Marketing Manager, Consumer Small Business, SEE, într-o conferinţă de presă.

Alienware X51 este un sistem de casă destinat gamerilor, cu care Dell încearcă să se repoziţioneze pe piaţa gamerilor prin preţul și funcţionalitățile îmbunătăţite pe care le aduce un astfel de sistem. Dacă ar fi să ne uităm cu atenţie, pe hârtie specificaţiile tehnice nu sunt spectaculoase, însă designul asemănător platformelor de jocuri (Xbox 360) şi funcţionalităţi de sistem ar putea atrage atenţia cumpărătorilor, jucători medii nu foarte înrăiţi, asupra produsului.
Este de dimensiuni mult mai mici comparativ cu un sistem de jocuri şi este upgradabil și poate fi transformat într-un mediacenter.
Aşteptăm preţul de raft (pe piata americană la 1.000 USD) și impresiile cumpărătorilor.

Ce îl face pe XPS13 atât de zgomots?
XPS13 – prima serie de ultrabook-uri anunţată de Dell la CES, Las Vegas, va fi disponibilă şi în România la jumătatea lunii martie.
Aspectul asemănător cu Apple MacBook Air, carcasa din aluminiu, un ecran de 13 inch din sticlă Gorilla (precum iphone), o greutate de numai 1,35 Kg, 6 mm grosime și o baterie care poate rula până la 8 ore sunt câteva detalii care îl diferențiază pe XPS13 de ceilalți competitori de pe piața de ultrabook-uri.
XPS13 va fi unul dintre primele modele care va integra tehnologia Intel Smart Conect care reimpulsionează aplicaţiile de reţea precum e-mail sau Twitter.

Micuţul proiector – Dell M110 Ultra – despre care nu se știe exact când va fi disponibil pe piață și nici ce preț va avea la raft, a fost prezentat ca o noutate și alternativă la proiectoarele mari din sălile de meeting. Dell M110 Ultra se evidențiază prin dimensiunile sale foarte mici, prin mobilitate și prin ultraportabilitate. Proiectorul cântăreşte 0,4 Kg, are contrast 1000:1 şi rezoluţie de 1280×800.

 

SURSA: Computerworld