Carl Theobald, noul CEO al Avangate

Avangate, dezvoltator de soluții de eCommerce și management al partenerilor pentru companiile de software si Software-as-a-Service, a anunțat astăzi numirea lui Carl Theobald în calitate de Președinte și CEO.

Carmen Sebe, care a condus compania din anul 2005, va avea rolul de COO (Chief Operating Officer) în noua organigramă. Sebe va prelua astfel responsabilităţile pentru dezvoltarea internaţională a operaţiunilor şi produselor companiei, concentrându-se pe extinderea acestora, astfel încât Avangate să îndeplinească obiectivele de expansiune globală.

După o primă rundă de investiții din partea 3TS Cisco Growth Fund (vezi comunicatul de presă pentru mai multe detalii) şi mizând pe creşterea interesului dezvoltatorilor de software şi SaaS din întreaga lume de a utiliza soluții eCommerce pentru a-și administra și optimiza vânzările pe mai multe canale, Avangate vizează o creştere explozivă în următorii ani sub conducerea lui Theobald.

“Suntem foarte bucuroși să anunțăm numirea lui Carl Theobald  ca președinte și CEO al companiei, ” spune Radu Georgescu, fondator și chairman (Preşedinte al Consiliului Director) al Avangate. “Faptul că vânzătorii de software trebuie să se adapteze cât mai rapid la comerțul online și la nevoile canalelor de distribuţie aflate în plină evoluție reprezintă o oportunitate imensă pentru Avangate. Carl are o experiență valoroasă în industria de Software și Software-as-a-Service, inovație de produs și dezvoltare a vânzărilor, care ne va duce spre ceea ce anticipăm a fi o perioadă de creștere exponențială pentru Avangate”, a completat Radu Georgescu.

Theobald, cu peste douăzeci de ani experiență în industria de software, va conduce Avangate într-o perioadă în care compania investește pentru a își accelera creșterea în comerțul online și al managementului partenerilor de distribuţie, ambele sectoare aflându-se într-o evoluţie foarte rapidă. Theobald a deținut posturi de conducere atât în companii mari de software, cât și în start-up-uri în plină expansiune, fiind Vice-Președinte la Oracle, fondator al RubiconSoft și Vice-Președinte Senior la Serena Software. La Oracle, Theobald a ajutat la înființarea diviziei de CRM, dezvoltând produse software pentru vânzări, marketing şi eCommerce care au generat o creștere a veniturilor diviziei sale de peste 10 ori în decursul a doi ani. Cel mai recent, în calitate de Vice-Președinte Senior al diviziei de Produse si Servicii Clienți, a lansat prima soluție SaaS la Serena Software, cumpărată ulterior de Silver Lake  Partners pentru suma de 1,2 miliarde dolari.

“Avangate se află într-o fază captivantă de creștere în această industrie dinamică în care companiile își transferă afacerile online”, a spus Theobald. “Compania a înregistrat succese multiple, în special in regiunea EMEA. Vom continua să menținem acest succes și să creștem prezența globală a Avangate prin dezvoltarea operațiunilor companiei în America de Nord. În plus, viziunea Avangate de a oferi o soluție integrată pentru vânzările de software prin canale multiple ne plasează într-o poziție unică, aceea de a ne ajuta clienții să își mărească semnificativ vânzările online, la nivel international, atât direct cât și prin parteneri,” a adăugat Carl Theobald, noul CEO al Avangate.

Carl Theobald face parte şi din Consiliului Director al Avangate.

Informaţii despre întreaga echipă din managementul companiei sunt disponibile la avangate.com/company/team.php

Despre Avangate

Avangate oferă companiilor de software şi SaaS soluţii şi servicii pentru a-şi comercializa produsele online, precum şi pentru a-şi administra reţeaua de distribuţie în mod eficient, personalizabil şi relevant local.

Creată special pentru piaţa de software, soluţia scalabilă Avangate include o platformă eCommerce cu funcţionalităţi multiple, un sistem de management al partenerilor, precum şi o reţea globală de afiliaţi.

Expertiza Avangate în industria de software ajută companiile să crească vizibilitatea produselor lor pe Internet, să maximizeze accesul la canale adiţionale de vânzare şi să genereze mai multe venituri din vânzarea de software.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe http://www.avangate.com

Sursa: Avangate