Campionatul mondial de fotbal marcheaza reduceri la Transart

Vara asta, Campionatul Mondial de Fotbal iti aduce discounturi semnificative la Transart! Esti microbist si iti doresti sa achizitionezi cu reduceri semnificative, unul dintre produsele Transart pentru compania ta? Esti deja client si doresti sa achizitionezi noi functionalitati? Acum este momentul sa intri in joc! Te bucuri urmarind meciurile din Brazilia, marchezi discounturi semnificative si castigi aprecierea sefului tau.

 Ce trebuie sa faci? Inscrie-te, pana pe 12 iunie 2014, in „Campionatul reducerilor Transart”! Pariaza pe echipa preferata, voteaza golgheterul campionatului mondial, selecteaza produsul sau modulul Transart dorit, urmareste evolutia favoritilor tai si vezi cum iti creste discountul.

 Poti obtine un discount de pana la 100%, exclusiv din valoarea licentelor. Intra pe pagina promotiei, afla detaliile promotiei si nu rata termenul limita de inscriere – 12 iunie 2014 – data inceperii campionatului mondial!

 Transart este o companie cu traditie in dezvoltarea de aplicatii software pentru mediul de afaceri, #1 in Romania pe zona de SFA – aplicatii mobile pentru forta de vanzari si merchandising. Totodata Transart este unul dintre putinii furnizori de soft ERP care acopera cu o gama completa de aplicatii proprii (B-Org ERP, HERMES SFA, BI Adviser si Warehouse Manager), integrate intr-o platforma romaneasca, principalele nevoi ale afacerilor de comert si distributie. Pentru IMM-uri, oricare ar fi tipul de activitate, Transart propune Neomanager – aplicatie software de gestiune, contabilitate, salarizare, servicii, productie, mijloace fixe, prin care sunt acoperite nevoile de baza ale acestora.

 In promotia curenta sunt incluse licente pentru toate produsele dezvoltate de Transart: HERMES SFA, B-Org ERP, Neomanager, BI Adviser si Warehouse Manager, precum si pentru cele mai noi module adaugate in oferta.

Intra acum pe pagina promotiei, citeste regulamentul si inscrie-te!

 Viziunea Transart

Pornim cu o fundatie solida, facem lucrurile temeinic, verificam o data in plus si suntem atenti la detalii. Pentru noi este importanta stabilitatea: stabilitatea Transart, stabilitatea afacerilor clientilor nostri, stabilitatea produselor pe care le livram. Facem lucrurile ca pentru noi: trainic, temeinic, alegând cele mai potrivite tehnologii, platforme si echipamente. Dezvoltam sisteme informatice pentru afaceri, sisteme performante din zona de mobilitate, care integreaza aplicatii software intuitive, usor de invatat si utilizat. Suntem deschisi si conservatori in acelasi timp. Deschisi la imbunatatiri, conservatori când vine vorba de afectarea performantei si stabilitatii produselor noastre. Livram solutii adaptabile la nevoile clientului, solutii ce sunt puse in valoare prin spiritul ThinkClient al echipelor de analiza, dezvoltare, testare, implementare si suport. Nu suntem perfecti, dar tindem la perfectiune. Lucram in echipa si crestem impreuna cu clientii nostri. Detalii pe www.transart.ro