Business-ul MedLife trece pe suita Charisma

MedLife a demarat un parteneriat cu producătorul de software TotalSoft, pentru implementarea unei platforme software complete, bazată pe suita de aplicaţii Charisma.

Acest demers face parte dintr-un plan investiţional mai amplu pe care MedLife îl derulează în vederea extinderii business-ului şi care prevede, printre altele, înfiinţarea mai multor spitale private în Bucureşti şi în ţară, precum şi a primului spital privat din România care va include o unitate de primiri urgenţe.
                  
Platforma software oferită de TotalSoft are la bază patru componente software: Charisma Medical Software şi Charisma ERP –  vor integra activitatea medicală cu cea economică în vederea informatizării totale a fluxurilor de lucru, Charisma HCM – va asigura gestionarea activităţii de HR&Payroll pentru cei aproape 1500 de angajaţi MedLife, şi un sistem de management a relaţiei cu clienţii bazat pe tehnologie Microsoft. Integrarea tuturor componentelor într-o platformă unică va asigura activităţii MedLife un nivel ridicat de performanţă, siguranţă în utilizare şi o securitate sporită a datelor.
                     
Trecerea de la o aplicaţie software proprie, care a susţinut activitatea cu succes până la un anumit nivel, la un sistem informatic integrat a fost o schimbare necesară pentru susţinerea strategiei de dezvoltare a MedLife. Noul sistem va contribui la îmbunătăţirea sistemului informaţional din cadrul companiei, asigurând o sursă unică de date privind pacienţii şi circuitul acestora în unitatea medicală, consultaţiile şi analizele efectuate, precum şi informaţii de ordin financiar sau a relaţiei cu clienţii”, a declarat Nicolae Marcu, Director General MedLife.
                          
MedLife a ales TotalSoft deoarece furnizorul român deţine o experienţă de peste 15 ani în domeniul soluţiilor software destinate sectorului medical, timp în care a implementat soluţiile sale în numeroase clinici medicale, laboratoare şi spitale atât din  domeniul privat, cât şi din domeniul public, în ţări precum Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia, Qatar, România sau SUA.
                          
Sursa: TotalSoft preluat de Agora
Etichete: