BITSoftware, reseller oficial pentru România al MicroStrategy Inc.

BITSoftware s.r.l, de 18 ani pe piața românească de soluții ERP, CRM și Business Intelligence, a devenit reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluții de Business Intelligence, MicroStrategy. Prin parteneriatul încheiat, BITSoftware și MicroStrategy urmăresc dezvoltarea și distribuirea pe piața din România a celei mai complexe și complete soluții de Enterprise Business Intelligence.

MicroStrategy reprezintă platforma principală cu care vor fi dezvoltate soluții BI de tip Enterprise, nucleul acestor soluții fiind format din arhitectura unică pentru Data Warehouse, expertiza echipelor noastre îmbinând toate stilurile de raportare: raportare web avansată, analize OLAP ad-hoc, sisteme de alerte, analize predictive și tablouri de bord pe platforme mobile sau pe web. In plus, platforma MicroStrategy poate fi utilizată împreună cu sistemele ERP ale BITSoftware – SocrateOpen și Socrate+ – în mod integrat sau utilizând motoarele OLAP.

„MicroStrategy lucrează cu companii care utilizează sau produc tehnologie de vârf pentru gestiunea afacerilor și care furnizează produse ce vin să completeze soluţiile lor de Business Intelligence. In plus, pentru a putea deveni partener al celor de la MicroStrategy trebuie să îți demonstrezi capacitatea de a oferi produse și servicii de înaltă calitate și îndeplinirea cu adevarat a cerințelor fiecărui client. Cei peste 10 ani de experiență ai BITSoftware în implementarea proiectelor de Business Intelligence în diferite industrii, de la producție și distribuție de bunuri de larg consum, la retail și telecomunicații, au demonstrat seriozitatea și capacitatea noastră, precum și profesionalismul serviciilor oferite de BITSoftware”, precizează Remus Cazacu, director general al BITSoftware.

MicroStrategy este lider global în tehnologia de business intelligence, oferind soluții integrate de raportare, analiză și monitorizare ce permit companiilor să analizeze toate datele disponibile la nivel de business, cu scopul de a lua cele mai bune decizii în afaceri. In acest sens, MicroStrategy a integrat într-o singură platformă toate stilurile de informații de afaceri, astfel încât fiecare utilizator să poată alege formatul care i se potrivește cel mai bine, de la tablouri de bord cu o grafică de nivel înalt, la rapoarte personalizate, pentru o analiza avansată. Cu sute de companii din lume în calitate de clienți, soluția de Business Intelligence MicroStrategy stabilește standardele la nivel mondial.

De altfel, una dintre cele mai prestigioase companii de cercetare și consultanță în tehnologia informației, Gartner Group, poziționăa, la sfârșitul lui 2010, MicroStrategy în secțiunea „Lideri” în „Cadranul principalilor furnizori de pe piața de Business Intelligence (The Magic Quadrant for Business Intelligence Platforms)”. Raportul prezintă o imagine de ansamblu în ceea ce privește furnizorii de software de Business Intelligence, conținând principalele aspecte pe care ar trebui să le ia în considerare organizațiile care doresc să dezvolte aplicații de BI. In viziunea celor de la Gartner, lideri sunt acei furnizori de BI care pot implementa soluțiile lor în cadrul celor mai importante companii din lume și a căror soluție acceptă o gamă largă de strategii de Business Intelligence.

La rândul său, BITSoftware are peste 10 ani de experiență în implementarea proiectelor de Business Intelligence: de la cuburile OLAP legate nativ de soluțiile noastre ERP / CRM la soluții complete de BI, incluzând diverse instrumente care oferă o flexibilitate crescută în procesul de luare a deciziilor. Aplicații standard sau soluții personalizate au fost dezvoltate de specialiștii BITSoftware pentru diverse arii, precum vânzări, aprovizionare, trezorerie, departament financiar (profit & pierdere, analize vânzări, cash-flow, analiza oportunități de vânzare etc).

Despre MicroStrategy

Infiintata in 1989, MicroStrategy are sediul central in Virginia, Statele Unite, peste 3000 de clienti in toata lumea, peste 200 de parteneri la nivel global si mai mult de 2500 de angajati, din care 20% dedicati cercetarii si dezvoltarii. Dupa 20 de ani in businessul de BI, MicroStrategy este astazi cel mai mare furnizor independent de solutii de Business Intelligence din lume. Clientii MicroStrategy sunt lideri la nivel mondial in industriile din care provin, printre acestia numarandu-se: Yahoo!, Facebook, LinkedIn, Hallmark Cards, Metro Group, Carrefour, Starbucks, The Royal Bank of Scotland, BNP Paribas, Deutsche Bank AG, Raiffeisen Bank, Société Générale, Amway, Levi Strauss & Co, Giorgio Armani Corporation, Danone, Roche Farma, GlaxoSmithKline Pharma GmbH, Pfizer, Sanofi Pasteur, US Postal Service, ebay, Alitalia, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines, Lexmark, Hyundai Motors, Visa International, Deutsche Telekom AG, France Télécom, British Telecom, Telefonica, Vodafone, etc.

Despre BITSoftware

BITSoftware s.r.l. a fost infiintata in 1993, si are acum 35 de angajati si peste 150 de clienti, dintre acestia mai mult de 50 utilizand solutiile BITSoftware de Business Intelligence in diferite industrii: productie si distributie de bunuri de larg consum, retail, telecomunicatii si altele. Printre clientii de BI ai BITSoftware se numara Kraft Foods Inc, Oil Terminal, miniMAX Discount, CDE R Interex, Star Print, SPAR, SAFERO Group, etc.

Sursa: BITSoftware