BITSoftware prezinta SocrateCloud – solutia completa pentru distributie la IMWorld 2015

In zilele de 7 si 8 octombrie BITSoftware va fi prezenta pentru al 3-lea an consecutiv la IMWorld, cea mai mare expo-conferinta pentru solutii IT si digitale din Romania, care va avea loc la Romexpo Pavilionul Central.

Vom fi prezenti la acest eveniment pentru a prezenta si discuta despre ultimele noutati legate de solutiile noastre de business:

  • SocrateCloud – platforma deschisa de business care permite companiilor sa utilizeze o functionalitate completa ERP & CRM & BI, motoare de business pentru automatizarea proceselor si sa dezvolte rapid aplicatii personalizate.
  • SocrateBI – soluţia de business intelligence de ultima generatie ce se adreseaza companiilor de orice marime care doresc sa aiba un sistem integrat de raportare, analiza si notificare.
  • BPWise – solutia integrata de planificare de business, utilizata pentru automatizarea inchiderii de luna contabila si pentru realizarea unui raport de venituri si cheltuieli (P&L) la nivelul cel mai detaliat, dar si pentru planificare si bugetare.
  • GoogleApps for Work – suita de aplicatii cloud, care va ajuta sa va conectati in echipa, sa lucrati de oriunde, de pe orice dispozitiv. BITSoftware este reseller autorizat.
  • eFront – platforma de e-learning ce se adapteaza oricaror nevoi si preferinte si ofera metode de invatare eficiente. BITSoftware este reseller autorizat.

In data de 7 octombrie, intre 12:15-12:45, va invitam pe Scena Business Software, sa urmariti prezentarea “SocrateCloud for Distribution or How to choose wisely in order to grow your distribution business”.

Ii vom avea, de asemenea, alaturi de noi pe partenerii nostri de la WiSoft Professional Services, care au dezvoltat produse inovative pe platforma SocrateCloud.

Mai multe informatii despre solutiile noastre regasiti pe www.bitsoftware.ro  

Ii invitam pe toti cei interesati de solutiile noastre de business sa ne viziteze la Romexpo Pavilionul Central, standul B11. Pentru a stabili o intalnire cu noi, puteti completa formularul de la adresa http://www.bitsoftware.eu/ro/bitsoftware-participa-la-imworld-2015-socratecloud-solutia-completa-pentru-distributie-si-depozite/, sau ne puteti contacta pe contact@bitsoftware.ro sau la numarul de telefon +40-368-412121.

Date de contact:

Brasov, str. Zambilelor nr.4

Email: office@bitsoftware.ro  

Web: www.bitsoftware.eu

tel: +40-368-412121

fax: +40-268-314447

 

Persoana de contact:

Anca Cazacu

Marketing Manager

http://www.bitsoftware.ro

 

Etichete: