BitSoftware integrează Managementul proiectelor în SocratePlus ERP

Tendinţa actuală la nivelul oricărui business este de a trata activitatea întreprinderii prin prisma managementului de proiect. Tot mai multe noi activităţi de producţie sau de investiţii sunt gândite şi lansate, de companii din diverse industrii, sub forma unor proiecte de sine stătătoare. Iar pentru a gestiona astfel de proiecte, un manager trebuie să ştie exact ce trebuie să gestioneze şi să aibă un mecanism de furnizare a informaţiilor care îl fac să ştie când se impune o anume acţiune.

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii integrate de planificare a resurselor companiei, soluţii ce ajută firmele din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung.
                       
De aceea, Socrate+ ERP vine cu un modul „Proiecte”, ce asigură managementul integrat al proiectelor societăţii, atât din cadrul activităţii curente, cât şi a proiectelor interne oricărei companii (proiecte de dezvoltare, proiecte de implementare, proiecte de investiţii etc.). Această funcţionalitate permite planificarea, finanţarea şi controlul executării proiectelor, precum şi urmărirea profitabilităţii pe fiecare proiect în parte.
                           
În acest sens, modulul pune la dispoziţia utilizatorilor toate funcţiile necesare pentru un management informatizat şi integrat cu celelalte departamente ale societăţii (aprovizionare, desfacere, gestiune, contabilitate): resurse umane, resurse materiale, utilaje, antecalculaţii, lansări şi raportări în execuţie etc. Calculaţia costului pe fiecare proiect se realizează în timp real, utilizatorul putând vizualiza în orice moment necesarele de materiale, resurse umane, utilaje şi maşini.
                           
Modulul gestiunea proiectelor este implementat complet în domeniile producţiei la comandă şi a serviciilor profesionale, unde entitatea „Proiect” se poate descompune pe nivelele fază şi task. Ea se poate folosi pe toate documentele, ca şi element generator, cu rezultat final în contabilitate, pentru urmărirea profitabilităţii şi a cashflow-ului pe proiect.
                   
Sursa: BitSoftware