BITSoftware, distribuitor autorizat GoogleApps

Lucraţi cu o mulţime de informaţii zi de zi, iar unele dintre ele aţi vrea să le faceţi cunoscute şi colegilor dumneavoastră în timp real. Faceţi referate, lucraţi la proiecte sau scrieţi diverse materiale împreună cu colegii de serviciu, pe acelaşi document, în acelaşi timp. Iar toate lucrările, indiferent că sunt sub formă de text, de tabele sau prezentări, sunt salvate în acelaşi loc şi pot fi accesate de la orice computer, bineînţeles, de cei care au primit acces la document. Şi asta pentru că Google Apps este o soluţie găzduită în cloud, adică poate fi accesată oriunde ai o conexiune la internet, aplicaţiile fiind disponibile din centrele de date ale Google, fără a fi nevoie de o infrastructură care să le suporte.

Acum, puteţi achiziţiona şi implementa Aplicatiile Google pentru business prin BITSoftware, partener autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii. Utilizând instrumente precum Gmail, GTalk, Calendar Google, Documente Google, Grupuri Google și Site-uri Google puteți reduce costurile IT şi ajuta angajații să colaboreze mai eficient, totul pentru doar 50$ pe utilizator/pe an.

Google Apps este disponibil în cinci ediţii: Standard (ediţie gratuită), Premier (include funcţionalităţi extinse, garanţie şi instrumente de migrare), Educaţie, Administraţie şi Non-profit.

Abonamentul Google Apps Premier (50$ pe utilizator/an) include:

– Spaţiu de stocare de 50 de ori mai mare decât media pe industrie (25GB/utilizator)

– Interoperabilitate cu BlackBerry, Microsoft Outlook şi altele

– Acces mobil la email, calendar şi mesaje instant

– Unelte automatizate de migrare (de la Microsoft Outlook, Lotus Notes)

– Disponibilitate garantată 99,9% şi suport de la Google 24/7

– Securitate sporită a serviciului de email, mai puţin spam, mai puţină publicitate

În întreaga lume, 3 milioane de companii au migrat deja spre Google Apps, iar alte 3000 de companii noi migrează în fiecare zi. Dumneavoastră număraţi printre ele?

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+, implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România.

Sursa: BITSoftware