BITSoftware a lansat noua versiune Socrate+ 2011.06

BITSoftware rămâne fidel crezului său de a-şi ajuta clienţii şi partenerii să-şi gestioneze afacerile eficient, optimizând continuu soluţiile sale ERP, şi lansează versiunea Socrate+ 2011.06, care vine cu o serie de îmbunătăţiri funcţionale, de scalabilitate şi tehnice în zona de administrare, Producţie, POS, Comercial şi Trezorerie.

Cu noua versiune Socrate+, retailerii au posibilitatea de a administra magazine de formate diferite în cadrul aceleiaşi reţele, de a defini pachete de articole cu utilizare pe POS şi de a gestiona automat diferenţele de recepţie care pot apărea în magazine.

Modificări importante au fost aduse şi componentei de Proiecte, unde a fost introdusă posibilitatea preluării, la generarea unui proiect, a datelor referitoare la anexe şi oferte direct din contract. Noua versiune permite, de asemenea, generarea facturii client şi a avizelor de expediţie din Proiect, precum şi urmărirea rapoartelor de tip planificat versus realizat la nivelul fiecărui proiect.

Socrate+ 2011.06 a adus îmbunătăţiri funcţionale şi în ceea ce priveşte posibilitatea verificării codului de identificare fiscală (CIF) în momentul definirii unui client sau furnizor, mecanismul de integrare cu Online banking, importul de Avize Furnizor din fişiere xls şi stabilirea costului standard, venitului standard şi planificare OHE, la nivel de angajat.

Sursa: BITSoftware