BitDefender-singurul produs care primeşte al nouălea premiu VBSpam de la Virus Bulletin

BitDefender® anunţă că produsul  BitDefender Security for Mail Servers a câştigat al nouălea premiu consecutiv VBSpam în ultimul test comparativ Anti-Spam efectuat de Virus Bulletin, devenind astfel singurul producător de soluţii antivirus care a reuşit această performanţă.  Construit pentru serverele Linux, Security for Mail Servers a primit premiul VBSpam pentru rata zero de fals-pozitiv, precum şi pentru rata cea mai mare de detecţie a spam-ului: 99,91%.

Virus Bulletin a transmis atât mesaje spam cât şi legitime în timp real pentru o perioada de opt zile, apoi a analizat rata de detecţie spam, precum şi numărul de fals pozitiv. BitDefender Security for Mail Servers a înregistrat zero fals-pozitiv, o rată de detecţie de 99,91% obţinând astfel cel mai bun scor în testul comparativ Virus Bulletin.

Apreciem  dezvoltatorii care au încredere în produsul lor, iar echipa  BitDefender a demonstrat că are încredere deplină în produsul lor, numărându-se printre primii participanţi la testele VBSpam” a spus Martijn Grooten, Anti-Spam Test Director, Virus Bulletin. “Mai mult, specialiştii BitDefender au continuat să-şi îmbunătăţească produsul şi sunt mereu dornici să primească sugestii cu privire la  performanţa produselor. BitDefender este singurul produs care a câştigat premiul VBSpam în toate testele efectuate de Virus Bulletin cu rate foarte mari de detecţie, iar în ultimul test a obţinut o rată zero de  fals pozitiv  şi a depăşit alte produse obţinând cel mai mare scor în luna august.”

BitDefender lucrează în mod continuu pentru oferi clienţilor săi cea mai bună tehnologie împotriva spam-ului” a spus Carmen Mitrică, Head of Anti-Spam Lab, BitDefender. Suntem încântaţi să vedem că inovaţiile noastre în tehnologie şi cercetare au fost puse la încercare cu succes în testele VBSpam. Consecvenţa cu care suntem premiaţi la testele VBSpam atestă capacitatea BitDefender de a bloca mesajele nesolicitate şi demonstrează că noi continuăm să impunem standardul în protecţia antispam”.

Pentru mai multe informaţii despre rezultatele acestui test, accesaţi: http://www.virusbtn.com/index.

Despre BitDefender®        
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică. Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează  în timp real  toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română 24/7. În România, soluţiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distribuţie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, SCOP Computers şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real şi Selgros.

Sursa: BitDefender

Etichete: