BitDefender oferă servicii gratuite de asistenţă pentru companii

BitDefender România, liderul pieţei locale de securitate informatică, anunţă lansarea pachetelor de servicii de asistenţă pentru companii, disponibile la achiziţionarea oricărei soluţii pentru mediul business. BitDefender oferă atât servicii standard (cost inclus în cel al licenţei), cât şi premium (cost adiţional), incluzând suport tehnic specializat şi acces la resurse complete de informare, ce vor reduce costurile generale şi timpul necesar gestionării problemelor de securitate IT.

Securitatea informatică va rămâne una dintre principalele priorităţi ale companiilor deoarece atacurile informatice sunt din ce în ce mai numeroase şi nimeni nu îşi permite să îşi expună datele din reţele (fie că vorbim de email, mesagerie instant, navigare pe internet sau servere şi staţii de lucru cu baze şi aplicaţii)  atâtor ameninţări în creştere continuă. În aceste condiţii, vrem ca soluţiile noastre de securitate să fie cât mai accesibile, dar şi să ajutăm companiile să poată lua decizii informate cu privire la serviciile care li se potrivesc cel mai bine” a declarat Răzvan Vâlceanu, Country Manager al BitDefender România.

Cu pachetul Standard de asistenţă, inclus la achiziţionarea oricărei soluţii pentru mediul business, companiile vor beneficia de servicii precum: actualizarea versiunii şi generaţiei de produs, acces la centrul de securitate al BitDefender (unde pot găsi utilitare gratuite, serviciul gratuit de scanare online, ştiri din domeniul securităţii), acces la “Baza de cunoştinţe” (Knowledge Base), tutoriale video, alerte viruşi, forum de discuţii şi număr de telefon dedicat.

De asemenea, companiile pot alege, contra unor costuri adiţionale, unul din pachetele de servicii premium, care includ în plus:

–          asistenţă la faţa locului (sau de la distanţă) pentru implementarea soluţiilor BitDefender

–          mentenanţă la faţa locului (sau de la distanţă) pentru soluţiile BitDefender

–          servicii de instruire şi certificare BitDefender (online sau la faţa locului)

Soluţiile business oferite de BitDefender au capacitatea de a detecta şi preveni atacuri din partea viruşilor noi sau cunoscuţi, dar şi de a coordona şi respecta politica de securitate a firmelor, utilizând cât mai puţine resurse IT cu putinţă. Produsele si serviciile BitDefender sunt utilizate de companii importante din România, instituţii publice, universităţi sau bănci. 

Gama de produse BitDefender include pachete complete de securitate, ce oferă protecţie pentru  staţiile de lucru, dar şi pentru serverele de mail, Internet şi fişiere: BitDefender Client Security, BitDefender Security for Mail Servers, BitDefender Security for File Servers, BitDefender Security for ISA Servers, BitDefender Security for Exchange, BitDefender Security for Samba, BitDefender Security for Sharepoint.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de asistenţă puteţi consulta pagina web http://www.bitdefender.ro/business/support.html.

Despre BitDefender®

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică.  Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează, în timp real, toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurată protecţia utilizatorilor în timp real împotriva viruşilor noi şi a variantelor de virusi încă necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română 24/7.  Produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerţ electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, Orange, PC Garage.

Sursa: BitDefender

Etichete: